Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Ce a făcut CSKA 1948 Sofia, adversara FCSB-ului în Conference League, la debutul în campionat

FCSB Publicat pe 16 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21258195/1/fcsb-cantonament.jpg

FCSB a primit o veste nu foarte bună înaintea debutului în SuperLiga României. Vicecampioana a aflat că echipa CSKA 1948 Sofia, primul adversar din Conference League, a câştigat un derby în Bulgaria, cu formaţia Levski.

  • FC U Craiova - FCSB, astăzi, ora 21:30, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro!

În prima etapă din noul sezon a avut loc partida dintre Levski Sofia şi CSKA 1948 Sofia, terminată cu scorul de 2-1 pentru adversara FCSB-ului. Dobrin Gionov, preşedintele consiliului de administraţie de la CSKA 1948 Sofia, a declarat, însă, că se teme de duelul cu gruparea din SuperLiga României:

Depinde de jucători. Unii vor debuta în competiţiile europene, alţii au jucat deja acolo, avem şi jucători de naţională.

În opinia mea, în meciurile europene emoţiile vor juca un rol decisiv. Trebuie să ne concentrăm şi sper ca toată lumea să fie aptă de joc şi să capete ritm, pentru că este evident că nou-veniţii nu sunt încă pregătiţi”.

Sepsi şi FCSB vor avea adversari din capitala Bulgariei în turul doi preliminar al Conference League, conform tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon, în iunie.

CFR Cluj va întâlni o echipă din Turcia, iar Farul, dacă va pierde confruntarea din preliminarile Ligii Campionilor cu Sheriff Tiraspol, va juca fie cu o echipă din Armenia fie cu o adversară din Bosnia.

FC U Craiova - FCSB, azi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Partida FC U Craiova - FCSB, din prima rundă a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, fazele importante ale meciului din prima ligă a României vor putea fi văzute în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.  

FCSB e gata de un nou sezon în care va încerca să cucerească titlul după ce au eşuat să o facă în stagiunea trecută şi a terminat pe locul 2 în play-off. ”Roş-albaştrii” nu s-au descurcat extraordinar în cele două meciuri de pregătire, unde au pierdut cu 5-2 în faţa lui Anderlecht şi au remizat 1-1 cu Paok. Cu siguranţă fanii FCSB-ului aşteaptă să îi vadă ”la treabă” pe noii veniţi în acestă vară: Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani) şi Siyabonga Ngezana (25 de ani).

De cealaltă parte, FCU Craiova a încheiat sezonul pe locul 7, prima poziţie din play-out şi cu siguranţă trupa patronată de Adrian Mititelu îşi doreşte mai mult în noul sezon. Oltenii au câştigat în faţa lui Ahlen şi au pierdut de o manieră clară, scor 7-2, în faţa lui Koln II, în cele două partide amicale jucate înainte de startul Superligii.

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în stagiunea trecută, iar un meci s-a încheiat la egalitate şi în altul s-a impus FCSB cu 2-0.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele