Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Cazul rugbiştilor francezi acuzaţi de viol în Argentina. Presupusa victimă a încercat să se sinucidă de două ori

Rugby Publicat pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21714083/1/jegou-2.jpg

Argentinianca în vârstă de 39 de ani care îi acuză de viol pe rugbyştii francezi Hugo Auradou şi Oscar Jegou (ambii în vârstă de 21 de ani) a încercat să se sinucidă vineri, potrivit unuia dintre avocaţii ei, Mauricio Cardello, citat de Le Parisien. Ea nu se va prezenta la audierea programată marţi.

Cealaltă avocată a sa, Natacha Romano, declarase anterior pentru Radio Mitre că aceasta ar fi a doua tentativă - fără a preciza când a avut loc prima -, dar că ea este „în afara oricărui pericol”.

Femeia, care s-ar numi Soledad, a lăsat un mesaj de adio în care explică de ce a încercat să îşi pună capăt zilelor.

„Pentru că am crezut în Justiţie, am fost încurajată să denunţ faptele, dar astăzi sunt supusă unei presiuni psihologice pe care nu mi-aş fi putut-o imagina niciodată, mi-a luat dorinţa de a trăi”, a scris presupusa victimă într-o scrisoare transmisă de presa argentiniană, înainte de a viza tabăra juridică a acuzaţilor. „Sper că pot dormi liniştiţi uitându-se la chipurile soţiilor, fiicelor şi nepoatelor lor. Ei mi-au ruinat viaţa. Au manipulat presa fără milă pentru ca aceasta să ducă la o condamnare socială împotriva mea”.

Şi continuă cu ironie la adresa justiţiei locale: „Mulţumesc, domnule procuror. Mulţumesc, am fost ucisă în timp ce eram încă în viaţă. Soledad”.

O audiere programată vinerea trecută la Mendoza - în cursul căreia avocaţii celor doi rugbyşti francezi acuzaţi de viol intenţionau să prezinte o cerere de clasare a cauzei - a fost amânată până marţi din cauza unei probleme de sănătate a reclamantei, potrivit reprezentanţilor acesteia. Audierea programată a fost „suspendată până marţi dimineaţă” din cauza „problemelor stomacale şi a unei dureri destul de mari” ale clientei sale, a explicat Mauricio Cardello de la centrul judiciar din Mendoza.

Însă, luni seară Mauricio Cardello a anunţat că presupusa victimă a violului nu va putea, prin urmare, să se prezinte marţi la examinările medicale programate în cadrul anchetei.

Vineri, avocaţii jucătorilor internaţionali francezi de rugby intenţionau să solicite clasarea cauzei pentru ca aceştia să se poată întoarce în Franţa, la zece zile după ce au fost eliberaţi de procuratura din Mendoza. Cu toate acestea, procurorul a dispus ca aceştia să rămână în Argentina până la finalizarea anchetei. Hugo Auradou şi Oscar Jegou sunt acuzaţi de viol în grup agravat pentru fapte care ar fi avut loc în noaptea de 6 spre 7 iulie într-o cameră de hotel din Mendoza, la 1 000 km de Buenos Aires, unde echipa naţională a Franţei tocmai disputase un meci de verificare împotriva Argentinei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele