Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Câte etape de suspendare a primit George Cîmpanu pentru că a scuipat un adversar

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21321423/1/cimpanu.png

Universitatea Cluj a învins vineri, în deplasare, scor 1-0, formaţia UTA Arad, în meciul de debut al etapei a noua din Superligă.

Elevii lui Sabău au rămas în zece oameni în minutul 80, la cartonaşul roşu primit de Cîmpanu, pentru că a scuipat un adversar, însă gazdele nu au putut egala şi ”U” a reuşit o victorie istorică la Arad.

Gestul nesportiv i-a atras jucătorului trei meciuri de suspendare, dictate de Comisia de Disciplină a FRF, la care se adaugă o amendă de 8.000 lei.

”AFC UTA Arad vs. AS FC Universitatea Cluj – Eliminare Cîmpanu George (AS FC Universitatea Cluj) – În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru trei meciuri şi penalitate sportivă de 8.000 lei”, este comunicatul emis de LPF.

Invitat la Prima Sport, Neluţu Sabău a comentat gestul lui Cîmpanu. Antrenorul susţine că vor exista consecinţe şi nu i-a căutat scuze elevului său. Totuşi, fostul internaţional speră ca fotbalistul să nu primească foarte multe etape de suspendare, pentru a nu fi scos din ritm. 

”M-a deranjat mult. Plăteşti!”

”E un regulament şi plăteşti. Nici nu se pune problema. Pe mine m-a deranjat foarte mult ca om ce a făcut. Ca om. îl respect. Îl voi ajuta. Am discutat şi azi cu el. Îi vor explica ce se poate întâmpla. 

O lecţie de viaţă. El nu reuşeşte să îşi rezolve aceste probleme, aceste instincte. Sigur că îşi distruge şi imaginea.

Nu ai voie să reacţionezi dacă cineva din tribune zice ceva. Nu ai voie. Nu ai voie dacă cineva te provoacă. Eşti profesionist. A regretat. S-a scuzat, îi pare râu. Îşi dă seama de ce s-a întâmplat. Nu vrem să găsim o scuză. 

E un jucătoare foarte talentată. Mie îmi place foarte mult. Sper să nu îi dea foarte mult. Ar fi foarte bine să nu îi dea foarte multe etape. Îi dai 4 -5 etape, îl scoţi total din ritm, din pregătire... jucător la 23 de ani”, a spus Neluţu Sabău, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele