Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, de pe Arena Naţională

FCSB Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122453/1/cfr-cluj-fcsb-2023.jpg

FCSB – CFR Cluj, meci din runda a 8-a a play-off-ului SuperLigii României, se dispută duminică seară, de la ora 21:00, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Derby-ul va avea loc cu tribunele aproape pline, până vineri dimineaţă fiind vândut un număr important de bilete.

Dat fiind faptul că partida e una foarte importantă în contextul câştigării titlului, fanii bucureştenilor au achiziţionat, cu mai bine de 48 de ore înainte de ora de începere a duelului, în jur de 30.000 de bilete.

Dacă va continua ritmul de vânzare astfel, atunci pe Arena Naţională vor fi prezenţi poate până la 40.000 de spectatori.

Runda trecută, FCSB a învins, acasă, Sepsi, scor 3-1, şi a înregistrat a doua victorie la rând în campionat. Mai învinsese Universitatea Craiova, scor 2-1. De partea cealaltă, CFR Cluj a ajuns la trei meciuri la rând fără succes. Weekendul trecut a făcut remiză cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

În sezonul regular victoriile au fost împărţite. În tur, pe Arena Naţională, a câştigat CFR Cluj, 1-0, iar în retur a câştigat FCSB, 1-0.

Înainte de startul rundei, FCSB e pe locul 2, cu 43 de puncte, iar CFR Cluj e pe locul 3, cu 39 de puncte.

De ce credeţi că e dezavantajată CFR Cluj? Răspunsul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a continuat reproşurile împotriva arbitrilor după partida cu U. Craiova, de duminică seară, scor 1-1. În emisiunea Fotbal Show, de luni, antrenorul CFR-ului a venit cu o listă pe care erau trecute erorile contra echipei sale, considerând că, în urma deciziilor VAR, a fost privată de câteva puncte importante, care ar fi făcut să spere cu şanse mai mari la titlu.

Întrebat de motivul pentru care CFR Cluj e arbitrată, din punctul său de vedere, în dezavantaj, Dan Petrescu a răspuns: ”Bună întrebarea, mi-o pun şi eu! Orice se întâmplă, este pus cu semnul întrebării. Mă întreb şi eu, ne întrebăm şi noi (n.r. - echipa)...”.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele