Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Cătălin Vulturar se transferă în Superliga şi va lupta la titlu. ”Suma e undeva la 700.000”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21478334/1/vulturar.jpg

Internaţionalul de tineret Cătălin Vulturar (19 ani) este lovitura pe care o dă Rapid în finalul perioadei de mercato.

Mijlocaşul central vine în Superliga, după ce a jucat timp de mai bine de trei ani la Lecce, cu care a câştigat Primavera.

Jucătorul va semna un acord pe 5 ani, iar suma de transfer e în jur de 700.000, fiind influenţată de bonusurile de performanţă.

El se antrena cu prima echipă, care e în Serie A. Mâine va ajunge la Bucureşti şi va semna oficial actele, le-a semnat doar pe mail.

Suma de transfer e undeva la 700.000, dar e în funcţie de performanţele jucătorului şi ale clubului. A semnat pe cinci ani. E mijlocaş ofensiv, e un jucător foarte bun”, a dezvăluit Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Cătălin Vulturar este produsul celor de la UTA Arad. Acesta a fost adus la Lecce în toamna lui 2020 şi se mai află sub contract până în vara anului 2025.

Cătălin Vulturar, opţiune ideală pentru regula 5+6

Vârstă pe care o are mijlocaşul român este un mare plus pentru Rapid. Vulturar este eligibil pentru noua regulă aprobată de FRF care va fi aplicată din sezonul 2024/2025, confrom căreia cluburile vor fi obligate să aibă permanent pe teren minimum 5 jucători români formaţi la nivel naţional şi eligibili pentru selecţionatele autohtone.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele