Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Carlo Ancelotti, declaraţie care îi va înfuria pe fanii Barcelonei. "Îl cunosc foarte bine"

La Liga Publicat de Tudor Moisa pe 27 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21362246/1/profimedia-0776664679.jpg

Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc mâine, de la 17:15, în primul El Clasico al sezonului. Partida va fi în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Numirea lui Gil Manzano la centru pentru derby i-a înfuriat pe fanii catalani. Arbitrul are porecla de "călăul Barcelonei".

La conferinţa de presă premergătoare duelului, Ancelotti a vorbit despre acest subiect şi a spus că e mulţumit de numirea lui Manzano. 

"Este unul dintre cei mai bine cotaţi arbitri din Europa. Îl cunosc foarte bine. Este un profil care se potriveşte mâine.

Bellingham va juca pentru că este bine. S-a recuperat şi se antrenează, ieri şi-a revenit. Nu are nevoie de explicaţii despre ce este un El Clasico, deoarece profesioniştii urmăresc fiecare meci şi toată lumea ştie ce este El Clasico. Este un joc pe care toată lumea îl urmăreşte şi unul dintre cele mai importante.

Camavinga s-a descurcat bine. Mendy are un avantaj pentru că a fost odihnit în meciul din Liga Campionilor. Am încredere în toată lumea. Şansa ca un jucător să înceapă şi să termine meciul este foarte mică. Ştiu că cei care nu încep jocul vor contribui şi ei foarte mult. Toată lumea este convinsă de acest lucru, atât cel care joacă de la început, cât şi cel care vine de pe bancă.

Este doar un meci, dar este important. Sunt trei puncte, dar valorează mult pentru dinamica echipei. Este important pentru toată lumea, şi pentru echipă, dar sezonul este foarte lung şi este prea devreme să spunem că acest joc este decisiv din punct de vedere al punctelor. Există o mulţime de echipe care se luptă, cum ar fi Girona şi Atletico, şi va fi o ligă foarte competitivă până la sfârşit." a declarat Carlo Ancelotti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele