Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Campionul en titre şi principalul favorit, pe aceeaşi jumătate a tabloului principal masculin la Wimbledon

Tenis Publicat pe vineri, 15:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21647076/2/wimbledon-1.jpg

Campionul en-titre Carlos Alcaraz şi principalul favorit, Jannik Sinner, se află în aceeaşi jumătate a tabloului de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri. Dacă nu vor fi eliminaţi, cei doi se vor întâlni în semifinale.

Alcaraz, care l-a învins pe Novak Djokovici în cinci seturi în finala de la Wimbledon de anul trecut, l-a învins pe Sinner în semifinale la Roland Garros în drumul spre titlu mai devreme în această lună. Spaniolul de 21 de ani îl conduce pe italianul de 22 de ani cu 5-4 în Lexus ATP Head2Head.

Alcaraz, care va juca în primul tur împotriva lui Mark Lajal, calificat din Estonia, vizează al patrulea său titlu major.

Sinner, nr. 1 în clasamentul ATP, începe împotriva germanului Yannick Hanfmann.

Septuplul campion Djokovici este al doilea favorit şi îl va înfrunta în primul tur pe cehul Vit Kopriva, venit din calificări.

Dublul campion Andy Murray va juca împotriva cehului Tomas Machac, marţi, în primul tur, iar Alex de Minaur, cap de serie numărul nouă, îl va înfrunta pe Corentin Moutet în primul tur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele