Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

”Camora îşi alege singur fundaşul stânga la CFR”. Cristi Balaj i-a dat replica oficialului FRF, după afirmaţia făcută. ”L-a remarcat şi Edi Iordănescu”

CFR Cluj Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21481350/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-27-02-2023-2.jpg

Andrei Vochin a scos în evidenţă forma slabă a lui Mamic, noul fundaş stânga de la CFR Cluj.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre poziţia de fundaş stânga de la CFR, unde cel mai probabil Camora (37 de ani) va redeveni titular, după ce va reveni din accidentare.

”Cel mai mare favorit al meu e Camora pentru că eu am impresia că CFR are un sistem de scounting bine pus la punct, dar cred că se ocupă de toate posturile, mai puţin cel de fundaş stânga care cade în sarcina lui Camora. Am impresia că el aduce fundaşii stânga de la CFR Cluj”, a spus Andrei Vochin, pentru Fanatik.

Cristi Balaj i-a dat replica lui Anderi Vochin. ”Inclusiv Edi Iordănescu l-a remarcat”

Preşedintele ardelenilor a comentat afirmaţia făcută de Andrei Vochin şi a explicat forma salbă a fundaşului croat, adus în acestă iarnă.

”Am înţeles substratul idei. În continuare ne bazăm pe Camora care are o leziune musculară uşoară li sunt convins că va reveni cât mai curând. Nu pot să vă dezvălui, dar mai avem în vedere un jucător pe acea poziţie. Mamic la fel ca şi El Kaddouri sunt jucători care nu au evoluat sau au evoluat mai puţin în ultimele şase luni.

Sunt convins că are nevoie de câteva meciuri pentru a-şi găsi repere pentru că meciurile oficiale sunt diferite faţă de ceea ce se întâmplă la antrenamente. A fost remarcat prin centrălile pe care le are, noi l-am văzut la antrenament. Inclusiv Edi Iordănescu l-a remarcat. Era greu să nu fie remarcat”, a declarat Balaj, pentru aceeaşi sursă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele