Ultima oră
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?

Brigadă de arbitri din Spania la meciul României cu Finlanda, din Liga Naţiunilor

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20864775/1/arbitru.jpg

UEFA a anunţat brigada de arbitri de la meciul pe care tricolorii îl vor disputa în Finlanda, la Helsinki, vineri, în Liga Naţiunilor.

Partida va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani.

Acesta va fi ajutat de conaţionalii săi Raúl Cabañero şi Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania.

Partida este programată de la ora 21:45.

Iordănescu, mesaj ferm pentru tricolori

"Îmi doresc să consolidăm lucrurile bune. Ştiu că echipa are nevoie să înţeleagă şi să-şi însuşească reperele pe care noi le avem, principiile, felul cum ne organizăm în teren şi în afara lui.

Toate aceste lucruri necesită timp pe care nu îl avem. Îmi doresc să avem continuitate la nivel de selecţie, nu-mi doresc shimbări mari de la o selecţie la alta, dar trebuie să ne adaptăm. Reperele şi criteriile de selecţie sunt la fel: valoare, formă de moment şi acum mai mult ca niciodată am adăugat un lucru pe care îl consider capital, mentalitatea.

Înseamnă mult dorinţa cu care se vine la lot, ardoarea, devotamentul, capacitatea de a oferi totul pentru echipa naţională. Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa naţională când e convocat atunci să nu mai vină.

Îmi doresc să schimb mentalitatea, îmi doresc o altă energie, îmi doresc ca în viitor să dăm ce-i mai bun pe teren şi să nu avem niciun regret. Indiferent de rezultat, când ieşim de pe teren să ştim că am dat totul", a spus Iordănescu în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii mass-media.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri