Ultima oră
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga
Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză

Breaking News! Şocul iernii în Superligă. Cel mai bun marcator al FCSB-ului, la Universitatea Craiova?

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21440428/2/politehnica-iasi-fcsb-superliga-superbet-19-12-2023-1.jpg

Sorin Cârţu (68 de ani), legenda Universităţii Craiova, a analizat jocul fotbaliştilor din prima parte a sezonului curent.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte acumulate, la 12 lungimi în spatele liderului FCSB şi la două sub CFR Cluj.

Sorin Cârţu susţine că Mihai Rotaru ar trebui să aducă patru noi jucători în perioada de mercato a iernii, respectiv doi fundaşi centrali, un fundaş stânga şi un mijlocaş central.

De asemenea, Cârţu a mai spus că echipa oltenilor are nevoie de un jucător similar lui Darius Olaru, golgheterul ”roş-albaştrilor”.

 ”Avem nevoie de un Olaru!”

”E puţin locul în clasament, este locul 3, dar ambiţiile sunt altele. Totuşi, este bine că este în proximitatea echipelor mari.

Echipa are o medie de 1.62 de puncte pe meci, ceea ce este foarte puţin. Trebuia să avem mai multe puncte. S-au făcut puncte cadou cu Iaşi, cu Sibiu, am avut 2-0 la Iaşi, cum să primeşti două goluri?!

Avem nevoie de doi fundaşi centrali, un optar şi un fundaş dreapta. Avem nevoie de un Olaru, un inter care să ţină jocul, dar să şi dezvolte acţiuni ofensive să-l susţină pe Mitriţă.

Echipa joacă cu Petev ce juca şi înainte, dar poate e prea devreme, să facă omul pregătirea de iarnă şi atunci vedem", a spus Sorin Cârţu, pentru iamsport.ro.

Darius Olaru este cotat de Transfermakt.com la 5.3 milioane de euro.  

Olaru, aproape de o mutare în Italia

Olaru pare a fi omul momentului la FCSB şi traversează o perioadă foarte bună. Mijlocaşul a marcat două goluri contra lui Hermannstadt sâmbătă, iar pe Arena Naţională au asistat şi reprezentanţii celor de la Monza, potrivit Playsport. 

Italienii nu au venit degeaba, iar mijlocaşul a avut o evoluţie de excepţie. Totuşi, rămâne de văzut dacă clubul din Serie A va face o ofertă în această iarnă pentru Olaru.

Recent, Gigi Becali a confirmat interesul italienilor pentru Darius Olaru. Patronul Gigi Becali este dispus să se despartă de mijlocaşul său. 

Omul de afaceri i-a fixat deja şi preţul lui Olaru. Becali a cerut 7 milioane în schimbul jucătorului. Dacă suma va fi plătită, Darius Olaru va ajunge în Serie A. 

Recent, italienii au vorbit despre transferul lui Olaru la Monza. Din ultimele informaţii, mutarea este tot mai aproape să se finalizeze. 

”Potrivit informaţiilor furnizate de fostul director executiv al lui Milan, Adriano Galliani, Monza este pe punctul de a încheia un acord cu jucătorul român Darius Olaru. Şansele unui transfer de succes sunt foarte mari”, scriu cei de la TuttoMercato24.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri