Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Breaking News! Cel mai bun marcator de la FCSB, transferat direct într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume: ”Informaţiile au fost date de fostul director executiv al lui Milan!”

FCSB Publicat pe 25 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21439068/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

Olaru pare a fi omul momentului la FCSB şi traversează o perioadă foarte bună. Mijlocaşul a marcat două goluri contra lui Hermannstadt sâmbătă, iar pe Arena Naţională au asistat şi reprezentanţii celor de la Monza, potrivit Playsport. 

Italienii nu au venit degeaba, iar mijlocaşul a avut o evoluţie de excepţie. Totuşi, rămâne de văzut dacă clubul din Serie A va face o ofertă în această iarnă pentru Olaru.

Recent, Gigi Becali a confirmat interesul italienilor pentru Darius Olaru. Patronul Gigi Becali este dispus să se despartă de mijlocaşul său. 

Omul de afaceri i-a fixat deja şi preţul lui Olaru. Becali a cerut 7 milioane în schimbul jucătorului. Dacă suma va fi plătită, Darius Olaru va ajunge în Serie A. 

Recent, italienii au vorbit despre transferul lui Olaru la Monza. Din ultimele informaţii, mutarea este tot mai aproape să se finalizeze. 

”Informaţiile au fost date de fostul director executiv al lui Milan!”

”Potrivit informaţiilor furnizate de fostul director executiv al lui Milan, Adriano Galliani, Monza este pe punctul de a încheia un acord cu jucătorul român Darius Olaru. Şansele unui transfer de succes sunt foarte mari”, scriu cei de la TuttoMercato24.

Darius Olaru este cotat de Transfermakt.com la 5.3 milioane de euro.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele