Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Borja Valle l-a detronat pe Marko Dugandzic şi a devenit cel mai bine plătit jucător de la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21247311/1/valle.jpg

Rapid l-a adus în această vară pe mijlocaşul central Borja Valle (30 de ani), spaniolul adus în a doua parte a anului 2020 la Dinamo de către Pablo Cortacero.

Borja Valle a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol în cele 10 meciuri petrecute la Dinamo, de care s-a despărţit la finalul anului 2020, deoarece nu a primit niciun ban din salariul de 33.000 de euro promis de conaţionalii săi din conducerea ”câinilor” de la acea vreme.

Cei de la ProSport scriu că Valle va încasa 15.500 euro pe lună şi va fi cel mai bine plătit jucător din lotul Rapidului. Ibericul l-a detronat pe golgheterul Marko Dugandzic, remunerat cu 14.500 de euro.

Sursa mai sus citată scrie că Valle a fost recompensat cu o primă la semnătură de 150.000 de euro.

Rapid, succes categoric în amicalul cu slovacii de la FK Raca. Dugandzic a marcat din nou

 

Rapid a învins luni, într-o partidă amicală, scor 5-0, formaţia slovacă FK Raca Bratislava, care activează în liga a treia din Slovacia. La pauză, bucureştenii au condus cu 2-0, prin golurile reuşite de Xian Emmers (min. 3) şi Funsho Bambgboye (min. 43).

După pauză elevii lui Adrian Mutu au mai înscris de alte trei ori, prin Matias Kait (min. 73), Paul Iacob (min. 77) şi Marko Dugandzic (min. 87).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele