Ultima oră
VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin
”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor ”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor
Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest
VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm” Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm”
Farul a renunţat la George Merloi după nici două luni. Atacantul merge la altă formaţie din România Farul a renunţat la George Merloi după nici două luni. Atacantul merge la altă formaţie din România

Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali îl aduce pe Ianis Hagi la FCSB: „Vorbesc mâine cu Gică”

FCSB Publicat pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21717379/1/profimedia-0886973469.jpg

FCSB s-a calificat, joi seară, în faza principală din Europa League. Campioana României a învins-o pe LASK Linz, scor 1-0, după ce partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1.

După fluierul final, Gigi Becali a anunţat că va transfera unul sau doi jucători, înainte de startul fazei principale din Europa League. Latifundiarul din Pipera l-a luat în vizor pe Ianis Hagi, care se confruntă cu o situaţie delicată la Glasgow.

Patron „roş-albaştrilor” a dezvăluti că va lua legătura cu Gică Hagi pentru a discuta despre transferul fiului său la FCSB.

„O să vorbesc mâine cu Gică. Dacă vrea, o să facem o înţelegere. Mă oblig să joace titular în toate cele 8 meciuri europene, iar Gică să-l scoată când vrea el, el să decidă schimbarea”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ianis Hagi, dorit şi de Rapid

Ianis Hagi a fost dorit cu insistenţă în Giuleşti, însă se pare că transferul acestuia este aproape picat.

 

Marius Şumudică a susţinut joi conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, din etapa a opta a SuperLigii României. Partida de sâmbătă de la ora 21:30 va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Tehnicianul Rapidului a vorbit despre subiectul Ianis Hagi şi a dezvăluit că a fost sunat de fotbalistul lui Rangers, care i-a transmis că va refuza oferta făcută de giueleşteni.

"Da, am vorbit cu el, m-a sunat, am o relaţie bună cu Ianis. Mi-a zis că opţiunea lui e de a rămâne în continuare în străinătate şi că îşi doreşte să lupte. Am înţeles că erau ceva variante, aştepta să se elibereze în altă parte, nu mi-a spus echipele şi nici nu am intrat în amănunte.

E un tip cu personalitate extraordinară. Mi-a zis că, dacă rămâne la Rangers, va lupta până la ultima picătură de sudoare să demonstreze că merită să joace acolo. Deci sunt şanse minime spre nule din punctul meu de vedere.

Nu ştiu ce se va întâmpla, domnul Şucu v-a spus că şi-l doreşte foarte mult, dar cred că e foarte greu să revină în campionatul intern. Şi, dacă ar fi să revină, eu cred că ar alege Farul. Dar vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele