Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Bomba momentului în fotbalul românesc! Denis Alibec revine în Superliga

Superliga Publicat pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21696006/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

Deşi era dorit de mai multe cluburi din străinătate care îl ademeneau cu salarii uriaşe, Denis Alibec a luat decizia de a reveni în Superliga.

Denis Alibec revine în Superliga

Fotbalistul român a bătut palma cu Farul Constanţa, echipă cu care a reuşit să câştige titlul în sezonul 2022/2023, notează Fanatik.

În sezonul în care a cucerit titlul de campion al României alături de trupa lui Gică Hagi, Denis Alibec a avut un parcurs excepţional, marcând de 14 ori şi oferind 8 pase decisive în cele 31 de meciuri pe care le-a disputat în Superliga

Ultima echipă la care Alibec a evoluat a fost Muaither SC, din Qatar, alături de care a retrogradat în sezonul trecut. Internaţionalul român a înscris doar 8 goluri în 23 de meciuri pentru qatarezi.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-urilor de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele