Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21574512/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Partida Rapid - Universitatea Craiova, din runda a 7-a a play-off-ului Superlgiii, va avea loc luni, de la ora 20:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Bogdan Lobonţ a fost deranjat la conferinţa de presă, atunci când a fost întrebat dacă jucătorii săi au moralul scăzut.

”De unde ştiţi voi că băieţii sunt cu moralul la pământ? Cu tot respectul, voi nu cunoaşteţi situaţia din interior. Voi sunteţi în exterior, nu ştiţi ce se întâmplă la antrenamente, în cantonament”, a spus antrenorul giuleştenilor.

Rapid vine după înfrângerea cu 3-1 în faţa Farului, din runda trecută, şi se află pe locul 5 în play-off-ul Superligii, la 6 puncte de Farul. Giuleştenii nu au reuşit să câştige niciun meci în play-off şi au înregistrat un egal şi 5 înfrângeri în 6 partide.

Universitatea Craiova se află pe locul 3, înaintea meciului CFR - Sepsi, şi vine după înfrângerea cu 1-0 în faţa clujenilor. Oltenii se bat pentru un loc în cupele europene, unde lupta este infernală în acest moment.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 2-1 a Universităţii Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele