Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Bogdan Andone, siderat de atitudinea lui Ioan Niculae: "M-am săturat!"

Superliga Publicat pe 9 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19865732/1/bogdan-andone.jpg


Pablo Cortacero nu e singurul patron din fotbalul românesc care are prostul obicei de a nu-şi onora promisiunile. Ioan Niculae, şeful Astrei, întârzie să-şi ţină cuvântul faţă de Bogdan Andone, antrenorul pe care l-a concediat şi l-a înlocuit cu Eugen Neagoe.
 
Fostul principal de la FCSB a încheiat un gentleman agreement în momentul în care a plecat de la Astra, dar, conform spuselor sale, banii întârzie şi acum, la aproape patru luni de la despărţire: "M-am săturat, deja cred că sunt patru luni! Am încheiat contractul cu Astra, dar încă suntem în litigiu pentru bani, am fost amânat a patra oară. Nu pricep de ce! Clubul a rupt contractul, nu existau clauze, nu exista nimic! E un caz simplu, la revedere! Vreau să se rezolve situaţia luna aceasta”, a declarat Andone pentru Gsp.ro.
 
Mai mult, dialogul dintre actualul tehnician de la Voluntari şi cel mai bogat patron din Casa Liga 1 e inexistent: "Nu, deloc (n. red - întrebat dacă a mai discutat cu Niculae), dar ăsta e modul lor de comportament, la fel a fost şi cu Alexa, şi cu Costel Enache. Păi, când am plecat am avut o discuţie cu Dani Coman, cu care aveam o relaţie bună. Pe baza amiciţiei i-am zis: „Patronul mă dă afară, ne strângem mâna, asta e! Vrem doar banii la zi, eu şi stafful". Cred că era octombrie. Dani a înţeles, a fost de acord, a rămas ca a doua zi să ne vedem şi să semnăm rezilierea. Patronul nu a fost de acord şi a picat soluţia aceasta”, a mai punctat Andone.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele