Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Belgienii au reacţionat, după discursul lui Edi Iordănescu: „Nu va fi o misiune uşoară”

EURO 2024 Publicat pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637239/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-4.jpg

România a avut un debut de vis la EURO 2024 şi a bătut la scor de neprezentare naţionala Ucrainei.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21 00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Pentru „tricolori” urmează cel mai greu duel al grupei, sâmbătă, de la ora 22:00, cu Belgia, naţională clasată pe locul 3 mondial.

Discursul lui Edi Iordănescu după victoria cu Ucraina a fost unul plin de optimism, prin care selecţionerul a transmis că este convins că dacă jucătorii vor arăta aceeaşi atitudine, pot câştiga şi în faţa Belgiei, iar jurnaliştii de la walfoot.be au reacţionat imediat.

"Diavolii Roşii au fost avertizaţi: selecţionerul României a transmis un mesaj foarte puternic! Belgia nu mai are loc de greşeli şi jucătorii trebuie să se întrebuinţeze şi să câştige sâmbătă, cu România.

Belgia este deja cu spatele la zid la EURO. Învinsă de Slovacia în primul meci, echipa naţională trebuie să câştige sâmbătă pentru a se revigora. Va fi orice, numai o misiune uşoară nu, în faţa României, care a învins Ucraina cu 3-0, spre surprinderea tuturur.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, vrea să dea o nouă lovitură în faţa belgienilor noştri. El a vorbit despre performanţa superbă împotriva Ucrainei, după care i-a avertizat pe Diavolii Roşii.

'Pentru a învinge Ucraina, a trebuit să ne ridicăm nivelul de joc. Pentru a fi competitivi cu Belgia şi a obţine rezultatul dorit, trebuie să facem mai mult, din nou. Fac acest apel, pentru că am fost luaţi de un rollercoaster în ultimele luni. Cred că extremele nu sunt bune.

Fac, din nou, un apel personal: trebuie să redevenim realişti! Vom întâlni un adversar rănit după 0-1 cu Slovacia. Dar, sunt convins că putem câştiga şi în faţa Belgiei!', a spus Iordănescu.", au scris belgienii de la walfoot.be.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele