Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Becali, vestea pe care nu voiau să o audă fanii CSA: ”Am rezolvat cu Ghencea. Ciolacu a hotărât!”

FCSB Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21611775/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB - Corvinul Hunedoara va fi Supercupa României din sezonul 2024/2025 şi va reprezenta primul meci al stagiunii viitoare.

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa Oţelului, scor 3-2, în timp ce FCSB este campioana României. Cele două formaţii se vor duela pe 6 iulie, iar meciul se va disputa pe terenul campioanei, potrivit FRF.

Motivul pentru care FCSB va juca în Ghencea

Cum „Arena Naţională” nu va fi disponibilă în acea perioadă deoarece vor avea loc mai multe evenimente extrafotbalistice, Mihai Stoica a anunţat oficial că FCSB va reveni în Ghencea până când se vor putea întoarce pe cel mai mare stadion al ţării.

Chiar dacă CSA Steaua a încercat să se opună din nou venirii FCSB-ului pe arena legendară, Becali susţine că a rezolvat şi că hotărârea a fost luată de Marcel Ciolacu. 

”Cu stadionul este rezolvat, că nu mai semnează colonelul de la CSA, semnează ministrul direct. Să nu mai facă ei figuri, că antitero, că nu ştiu cum.

Ciolacu a hotărât, ministrul semnează. Nu mă mai interesează de CSA. Să ştie şi ăia de la CSA, galeria, că nu-mi trebuie mie discuţii şi scandal. Eu joc în Ghencea doar când nu e Arena Naţională”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele