Ultima oră
VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final VIDEO | A fost spectacol în Champions League! Barcelona a umilit-o pe Bayern! Liverpool, o nouă victorie. City a făcut instrucţie, iar Inter a câştigat pe final
A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia
Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale

Becali e gata să încaseze milioane după ce îl vinde în Premier League, dar dinamovistul îi dă vestea proastă: ”E gafeur. Nu ştie să se oprească!”

FCSB Publicat ieri, 18:51
mail-share icon Email

Joyskim Dawa (28 de ani) a venit de la Botoşani la FCSB în vara anului 2022.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811885/1/profimedia-0467997186.jpg

De atunci, fundaşul camerunez a fost jucător de bază în lotul campioanei României, pentru care a bifat 106 meciuri, reuşind să înscrie 11 goluri şi să livreze 2 pase decisive.

Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de lire.

Jurnaliştii din Anglia au scris despre interesul echipelor din Anglia pentru Dawa. Britanicii au precizat că preţul jucătorul este foarte mic şi au dat de înţeles că nu ar fi o problemă pentru cluburi să îi achite această sumă lui Becali.

Până acum, nimic nu s-a concretizat, iar Ioan Andone a dat un verdict clar. El nu crede că fundaşul lui Becali este suficient de valoros pentru acest transfer. 

”E gafeur. Nu ştie să se oprească!”

”Dawa e gafeur, e violent. Nu ştie să se oprească, aproape de atacant, la un metru. El deja se duce în ăla. La fiecare meci poate să ia minim galben”, a declarat Andone, potrivit iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele