Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Becali a răbufnit după ce Hagi a refuzat naţionala: ”Se duce echipa în liga a doua!”

Superliga Publicat pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21687312/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Gică Hagi a luat decizia finală! Fostul mare fotbalist nu a acceptat propunerea de a fi selecţionerul României, în locul lui Edi Iordănescu.

Hagi a punctat că decizia a fost una foarte grea, deoarece a fi selecţioner este un vis.

După ce regele a anunţat că va refuza echipa naţională, Ciprian Marica, acţionar la Farul, a oferit mai multe declaraţii.

Fostul atacant a părut surprins de decizia ”Regelui”, dar în acelaşi timp, susţine că Gică Hagi este loial proiectelor pe care le are.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre decizia lui Hagi. Patronul de la FCSB susţine că fostul decar al României nu ar vede gând să îşi abandoneze investiţia de la Constanţa. 

”Se duce echipa în liga a doua!”

”Într-un fel se pune şi problema banilor. Cum să laşi milioanele şi să te duci să iei 300.000 de euro. Păi ai ceva la cap? Cum să faci aşa ceva? Doar aşa de glorie.

Şi nu numai asta. Te mai poţi face şi de râs. Pentru că cine se duce acum la echipa naţională riscă mult. E greu. Nu ai jucători să te califici, nu ai calitate.

Gică nu e fraier să lase milioanele investite şi să se ducă acolo.

Păi are jucători pe care poate să ia milioane de euro. Dacă pleacă s-au dus toţi.

Dacă pleacă de la Farul s-a terminat cu investiţiile lui. Ce faci cu baza aia dacă se duce echipa în liga a doua? Risca să piardă tot”, a mai spus Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele