Ultima oră
Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele” Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele”
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan
Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate
Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu
Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj

”Avem nevoie de impulsul lor din tribune”. Ovidiu Burcă face apel la fani

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21313251/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023.jpg

Dinamo primeşte vizita oltenilor de la FCU Craiova. Partida este în direct, vineri, de la ora 21:30, pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Rezultatele din etapa precedentă au fost identice pentru cele două echipe, diferenţa fiind faptul că oltenii au câştigat cu 4-0, contra Farul Constanţa, în vreme ce dinamoviştii au pierdut cu acelaşi scor, în faţa Rapidului.

Ovidiu Burcă a făcut apel la faniilor Dinamo, pe care i-a chemat în număr cât mai mare la stadion.

”Avem nevoie de suporteri, avem nevoie de impulsul lor din tribune pentru acest moment al echipei. Etapa de tranziţie s-a încheiat, am luat contact cu Liga 1, am integrat o parte dintre noii veniţi, de acum începe o nouă rundă pentru Dinamo.

Am fost programaţi şi luni, acum e vineri… Cred că vineri e mai bine decât luni. Lumea termină serviciul, vine week-end-ul, joacă şi echipa de suflet, este mai bine vinerea”, a spus Burcă, conform gsp.ro.

FCU Craiova se află pe locul 9 în Superligă, cu nouă puncte acumulate în opt partide. Partidele formaţiei patronate de Adrian Mititelu au fost spectaculoase până acum: oltenii au cele mai multe goluri marcate, la egalitate cu Rapid, dar au şi cele mai multe primite, în Superligă.

Dinamo are cu un punct mai puţin decât adversarii de astăzi, dar are cel mai slab golaveraj, -8. Ultima partidă directă dintre cele două combatante a avut loc sezonul trecut, în Cupa României. Duelul din faza grupelor s-a încheiat cum a început, cu scorul de 0-0.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele