Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Atacantul în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe. “Eu zic că dă 25 de goluri”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21612978/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a realizat până acum două transferuri de marcă în vederea pregătirii pentru viitorul sezon.

Primul a fost David Kiki, fundaş lateral ce a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în perioada 2022-2024. El a fost unul din jucătorii de bază alături de care echipa câştiga titlul în sezonul 2022-2023. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

A doua mutare a „roş-albaştrilor” este Daniel Popa, adus de la „U” Cluj pentru 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

Gigi Becali îşi pune mari speranţe în atacant, pe care îl vede ”o maşină de goluri”. Omul de afaceri crede că Popa va reuşit cel puţin 25 de goluri în viitorul sezon la FCSB.

“Eu zic că dă 25 de goluri. Ştiţi cum l-am luat? Mi îmi era aşa… Îmi plăcea de mai de mult. Mi-am spus de ce nu îl ia nimeni pe ăsta că mie îmi place mult. Sunt eu prost şi nu mă pricep la fotbal?

Acum, când am văzut nişte faze, cum a preluat, cum a intrat în forţă, cum a dat la poartă. Am spus că are calităţi omul ăsta. Am zis să îl iau, să fiu sigur de nouari”, a spus Becali, la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele