Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

„Aşa au reuşit să câştige”. Verdict clar după prima victorie din acest sezon a UTA-ei | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 5 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21692961/1/afc-unirea-04-slobozia-uta-arad-superliga-superbet-05-08-2024.jpg

UTA Arad a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Unirea Slobozia, în etapa a patra din Superligă.

Gazdele au avut prima ocazie, prin Aganovic, în minutul 36, când portarul arădenilor, Iliev, a reţinut şutul mijlocaşului de la Unirea. Tot elevii lui Mihalcea au fost periculoşi în minutul 64, la şutul lui Purece, însă cei care au marcat au fost oaspeţii.

În minutul 73 Valentin Costache a marcat după ce a primit o pasă de la Fabry, în careu. UTA s-a impus cu 1-0 reuşind prima victorie a sezonului, în timp ce Unirea Slobozia a suferit prima înfrângere. În clasament Unirea este pe locul 6, iar UTA pe 7, ambele cu câte cinci puncte.

După meci, Bogdan Cosmescu, aflat în studio-ul Fotbal Show a analizat duelul de la Clinceni şi a declarat că valoarea individuală a fotbaliştilor „Bătrânei Doamne” a făcut diferenţa.

„Nu meritau să piardă cei de la Slobozia. Valoarea individuală în meciuri de genul este importantă. Purece şi Gele dau pe lângă poartă, Gele nici nu dă în ea, luftează, dă să îi sară piciorul din încheietură. Purece rateazăd din 10m. Sunt momente de care trebuie să profiţi pentru că nu ţi creezi uşor ocazii.

Asta e lipsă de valoare individuală. UTA are jucători individuali mai buni. Fabrini mişcă ceva, Costache chiar e un fotbalist pe care s-au plătit 800.000 de euro la un moment dat. Aşa au reuşit să câştige.” , a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele