Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Aryna Sabalenka a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21632660/1/sabalenka-2.jpg

Aryna Sabalenka, numărul 3 mondial, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Campioana en-titre de la Australian Open a declarat rcă a luat această decizie pentru a avea grijă de ea şi a se pregăti pentru sezonul pe hard, informează WTA.

"Mai ales având în vedere toate problemele cu care m-am confruntat în ultimele luni, simt că trebuie să am grijă de sănătatea mea", a declarat Sabalenka. "Este prea mult şi am luat decizia de a avea grijă de sănătatea mea".

Pentru prima dată după Barcelona, în 1992, turneul olimpic de tenis se va desfăşura pe zgură. Acest lucru îi va obliga pe sportivi să facă tranziţia de la iarba de la Wimbledon la zgura de la Roland Garros pentru Jocurile Olimpice şi apoi să revină pe terenurile hard din America de Nord. Vara pe terenuri hard include evenimente WTA 1000 consecutive la Toronto şi Cincinnati, urmate de ultimul Grand Slam al anului la US Open, unde Sabalenka a fost finalistă anul trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele