Ultima oră
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas
Cu cine se pregăteşte portarul Cristi Bălgrădean, multiplu campion al României Cu cine se pregăteşte portarul Cristi Bălgrădean, multiplu campion al României
Mircea Lucescu vrea să convoace un jucător cu dublă cetăţenie! "Am vorbit cu el aseară" Mircea Lucescu vrea să convoace un jucător cu dublă cetăţenie! "Am vorbit cu el aseară"
Breaking News! Răzvan Lucescu, pe cai mari! Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor: ”Prima lor alegere e el!”

Breaking News! Răzvan Lucescu, pe cai mari! Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor: ”Prima lor alegere e el!”
Emma Răducanu lipseşte de la Ningbo Open din cauza unei accidentări la picior Emma Răducanu lipseşte de la Ningbo Open din cauza unei accidentări la picior

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

Rapid Publicat astăzi, 19:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21761723/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-1.jpg

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Rapid a avut prima mare ocazie a partidei de la Botoşani, în minutul 25, când Friday Adams a respins din faţa porţii goale şutul lui Petrila. Portarul debutant al gazdelor, grecul Anestis a scos şutul lui Jambor, iar în minutul 45+1 Hromada a trimis în bara transversală. 

După pauză, gazdele au fost mai periculoase şi Chică-Roşă a şutat pe lângă poartă în minutul 49, pentru ca în minutul 52 acelaşi jucător să deschidă scorul, din şase metri, la şutul deviat al lui Francisco Junior.  Rapid a ratat în minutul 88 la şutul lui Săpunaru, dar gazdele au reuşit să îşi mărească avantajul un minut mai târziu.

Doi dintre jucătorii bucureşteni s-au ciocnit involuntar la centrul terenului, moldovenii au recuperat şi Aldair Ferreira a înscris cu un şut din careu, stabilind scorul final, 2-0 pentru FC Botoşani. Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului.

După eşecul cu FC Botoşani, Marius Şumudică a recunoscut că a avut o discuţie cu Dan Şucu. 

Antrenorul din Giuleşti susţine că nu se pune problema să plece şi a punctat faptul că a venit cu sufletul la Rapid, nu pentru bani. 

Şumudică nu a reuşit să redreseze Rapidului aşa cum şi-ar fi dorit, iar în presă au fost mai mereu discuţii despre posibilă plecare a antrenorului. 

Recent, Victor Angelescu, acţionar la Rapid, a clarificat situaţia lui Marius Şumudică. El susţine că nu s-a discutat niciodată despre demiterea lui.  

Adrian Mutu a fost întrebat despre parcursul lui Marius Şumudică de la Rapid. Fostul antrenor din Giuleşti crede că ”Şumi” ar trebui să rămână la Rapid. 

De asemenea, ”Briliantul” l-a sfătuit pe Şumudică să se plângă mai puţin. 

”Nu, nu ar trebui să plece. El are un obiectiv din ce am înţeles şi din ce se scrie acum. Eu am vorbit cu el şi ştiu că nu îşi va da demisia niciodată. Chiar la nunta ta (n.r.- nunta lui Horia Ivanovici), mi-a zis: ‘Adi, nu îţi mai da demisia niciodată!’. Mi-a dat un sfat, vorbeam despre momentul în care mi-am dat demisia de la CFR Cluj. I-am zis că am motivele mele şi el mi-a zis că nu ar proceda niciodată aşa.

Nu cred că Şumudică îşi va da demisia. Nu cred că ar fi bine să fie dat afară Şumudică în momentul ăsta. În general, mi-a spus că un antrenor nu trebuie să îşi dea demisia. Pentru că el are un obiectiv din ce citesc.

Atunci când se va termina prima parte a sezonului, el trebuie să fie la trei puncte de play-off. Atâta timp cât el este în obiectiv, nu înţeleg de ce să fie dat afară, pentru că el poate să redreseze. Cu două, trei victorii legate eşti acolo”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik. 

Mutu crede că Şumudică ar trebui să se plângă mai puţin

”Deci, normal că scuzele lui sunt prea mari şi prea multe de fiecare dată în această perioadă. Şi asta nu dă bine şi probabil deranjează, pentru că tot timpul spune ‘n-am aia, n-am făcut aia’. Prea multe scuze! Ar trebui să i se acorde credit în continuare şi o va scoate la capăt.

Dar cu intrarea celor doi atacanţi (n.r.- Aaron Boupendza şi Clinton N’Jie), faţa echipei se va schimba. Pentru că lui Şumudică, într-adevăr, îi lipseşte golul. Şi la Botoşani putea să deschidă scorul. Rapid dacă avea atacanţi letali acolo, e adevărat că Petrila a făcut tot ce a putut, ăla era gol, dar a fost minge scoasă.

Cred că dacă Rapidul ar fi deschis scorul, altul ar fi fost rezultatul. Trebuie să fie lăsat în pace Şumudică, pentru că e acolo şi încearcă să îşi îndeplinească obiectivul. În momentul în care se trage linie şi nu a îndeplinit ce are în contract, atunci clubul va lua o decizie”, a adăugat Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele