Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Anunţul făcut de FCSB, înaintea meciului cu Rangers! De unde se mai pot achiziţiona bilete pentru partida din Europa League

FCSB Publicat astăzi, 12:55
mail-share icon Email

FCSB a anunţat detalii referitoare la ultimele bilete rămase pentru partida cu Rangers. 

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21812679/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024.jpg

  • Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Oficialii lui FCSB au anunţat de unde îşi pot lua fanii campioanei României, aflaţi în Scoţia, bilete pentru partida cu Rangers şi cât costă acestea.

”Biletele pentru meciul din această seară vor fi disponibile între 12:00 şi 16:00, ora locală, la Hilton Glasgow. Suporterii români care au rezervat bilete vor avea prioritate pentru ridicarea şi plata acestora.

Preţul unui bilet este de 33 lire sterline sau 40 euro şi se poate achita exclusiv cash.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm alături de noi!”, a transmis FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Fostul jucător al FCSB-ului, verdict clar înaintea meciului cu Rangers

Dorin Goian a vorbit despre duelul cu scoţienii şi e de părere că FCSB va face o figură frumoasă. Fostul jucător al „roş-albaştrilor” se bazează pe rezultatele obţinute în trecut de formaţiile din România în duelurile cu cele scoţiene.

„Eu sunt sigur că FCSB-ul va face un joc foarte bun, pentru că este un stadion prielnic echipelor româneşti. Cred că şi CFR-ul cu Dan Petrescu au bătut cu 4-1 în Scoţia. Nouă românilor ne-a plăcut tot timpul să jucăm împotriva lor, chiar dacă Rangers, în speţă, are un stil de joc mai direct către poartă.

Cred că tot timpul le-am pus probleme noi ca români prin stilul nostru de joc combinativ. Tot timpul le-am pus probleme! Sunt sigur că va ieşi un meci foarte frumos şi cred că FCSB-ul nu va pierde. Sunt sigur că dacă vor avea aceeaşi atitudine de la Salonic nu vor ieşi de pe teren fără punct sau puncte”, a declarat Goian, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele