Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Antrenorul lui Rangers îi închide uşa în nas lui Ianis Hagi şi îi spune direct: ”Nu poate fi numărul 10 la noi. Să îşi găsească echipă!”. Revenire de senzaţie la Farul Constanţa?

Stranieri Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21718613/1/profimedia-0774445424.jpg

Ianis Hagi a fost dorit în mod insistent în Giuleşti. Internaţionalul român are şanse mici să mai evolueze la Glasgow Rangers, astfel că îşi caută un nou angajament.

Dorinţa lui Ianis Hagi era se evolueze în străinătate, totuşi Dan Şucu a forţat o mutare şi i-a promis fotbalistului român un salariu de aproximativ 500.000 de euro anual. După mai multe negocieri, suma a ajuns chiar la 600.000 de euro.

Gică Hagi a fost întrebat despre posibila revenire a lui Ianis Hagi în România şi a oferit un răspuns neaşteptat. „Regele” a explicat că în cazul în care Ianis Hagi va reveni în România, el o va face doar la Farul.

Recent, Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi de la echipă. Fotbalistul român a fost trimis la echipa a doua şi s-a spus că scoţienii nu ar mai dori să apeleze la serviciile sale. Fereastra de transferuri s-a terminat, iar fotbalistul român nu a plecat de la echipă. 

Antrenorul a susţinut că nu îl vede pe jucător în echipa lui şi crede că Ianis Hagi va trebui să îşi găsească un alt club unde să evolueze. 

”Nu poate fi numărul 10 la noi. Să îşi găsească echipă!”.

"Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situaţia lui acum câteva luni. A fost o discuţie deschisă şi sinceră cu el şi agentul lui.

I-am spus că nu îl vedem fiind numărul 10 al echipei în următoarele sezoane şi că trebuie să îşi găsească alte oportunităţi. Situaţia a rămas la fel, iar acum a venit şi Bajrami (n.r - Nedim Bajrami, un mijlocaş ofensiv albanez transferat de Rangers de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)", a declarat Clement, la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Celtic.

"Vom vedea în viitor. Nu pot spune nimic acum", a fost răspunsul lui Clement, la întrebarea dacă îl va integra la Rangers pe Ianis Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele