Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Antrenor schimbat chiar înainte de meciul cu CFR Cluj

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21327593/1/panzaru.jpg

Cupa Românie revine pe canalele Prima Sport. Partidele dintre echipele româneşti se văd în direct pe grila de canale PS şi online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, meciurile vor putea fi urmărite şi în format video-text pe site-ul Primasport.ro.

Joi, de la ora 18:30, pe Prima Sport 1, Alexandria primeşte vizita celor de la CFR Cluj. Formaţia din Liga 2 şi-a schimbat antrenorul cu doar două zile înainte de meci.

Alin Pânzaru vine pe banca tehnică în locul lui Ştefan Odoroabă, care a reziliat în condiţii amiabile.

”Alin Pânzaru revine în funcţia de antrenor principal la CSM Alexandria. Conducerea cubului a decis rezilierea înţelegerii cu Ştefan Odoroabă, în condiţii amiabile.

Astăzi a fost parafat şi contractul cu Alin Pânzaru, cel care a mai pregătit formaţia noastră în 2019, de unde a plecat direct în primul eşalon, ca secund la UTA Arad.

Ca jucător, Alin Pânzaru a evolua la Oţelul Galaţi, Dunărea Galaţi, FC Vaslui, Gloria Buzău şi Zimbru Chişinău. Alin Pânzaru a antrenat Dacia Unirea Brăila, Oţelul Galaţi, CSM Alexandria, iar ca asistent a fost la UTA Arad, Universitatea Craiova şi din nou UTA Arad.

Totodată, conducerea CSM Alexandria doreşte să îi mulţumească lui Ştefan Odoroabă pentru eforturile depuse şi pentru implicarea sa, fructificată prin marea performanţă a promovării în liga secundă, respectiv calificarea de două ori consecutiv în grupele Cupei României.

Ştefan Odoroabă a muncit enorm pentru echipă, dar, din păcate, rezultatele de la început de sezon nu l-au ajutat. Mulţumim încă odată Ştefan, iar uşa CSM Alexandria rămâne deschisă.

Mult succes lui Alin Pânzaru în noua funcţie, el urmând să debuteze pe banca tehnică a CSM Alexandria peste două zile, la meciul de Cupă cu CFR Cluj”
, este comunicatul celor din Alexandria.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele