Ultima oră
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu

Andy Murray s-a retras din proba de simplu de la Wimbledon, dar va evolua la dublu alături de fratele său Jamie

Tenis Publicat pe marți, 14:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21652144/1/imagine-com1-1.jpg

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a decis să nu joace la Wimbledon în proba de simplu, dar în schimb îşi va lua rămas bun de la All England Club la dublu, unde va evolua alături de fratele mai mare Jamie, relatează BBC.

Murray, care intenţionează să se retragă la sfârşitul acestui an, a fost operat în urmă cu 10 zile pentru o problemă la spate.

În vârstă de 37 de ani, cel care a câştigat Wimbledon în 2013 şi 2016, trebuia să joace marţi cu Tomas Machac din Republica Cehă pe terenul central.

"Din păcate, în ciuda faptului că a lucrat incredibil de mult la recuperarea sa de la operaţia sa în urmă cu puţin peste o săptămână, Andy a luat decizia foarte dificilă de a nu juca la simplu în acest an", a anunţat echipa lui Murray.

"După cum vă puteţi imagina, el este extrem de dezamăgit, dar a confirmat că va juca în dublu cu Jamie şi aşteaptă cu nerăbdare să concureze la Wimbledon pentru ultima dată", a menţionat sursa citată.

Murray a fost nevoit să se retragă din meciul cu australianul Jordan Thompson de la Queen's, pe 19 iunie, din cauza unei probleme la spate şi a fost supus unei operaţii.

El a revenit pe terenurile de antrenament de la Wimbledon la sfârşitul săptămânii, dar a luat decizia finală de a se retrage din proba de simplu doar cu câteva ore înainte de a intra pe teren.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele