Ultima oră
Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Andrei Raţiu, direct în Champions League! Fundaşul român, aproape de transferul carierei

Stranieri Publicat pe joi, 18:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21645868/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-4.jpg

Andrei Raţiu a impresionat la EURO. Fundaşul român a fost titular în partidele cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, iar acum este la un pas să prindă transferul carierei.

Deşi a avut prestaţii bune la Rayo, Andrei Raţiu nu a reuşit să se impună ca titular. Plecarea internaţionalului român de la formaţia din La Liga este iminentă, iar acesta ar fi în vizorul unei echipe care a câştigat un trofeu european în sezonul trecut.

Este vorba despre Atalanta, care a reuşit să cucerească trofeul UEFA Europa League  în sezonul recent încheiat şi care va evolua în ediţia următoare în Champions League, notează Mundo Deportivo.

„Câştigătoarea Europa League îşi va transforma flancul drept, prin plecări şi veniri. Cei din Bergamo sunt obişnuiţi să facă transferuri inteligente, să crească jucători şi apoi să-i vândă. Raţiu este pe placul lui Gasperini, care în acest an va juca şi în Liga Campionilor”, scriu ibericii.

Şi publicaţia AS a scris despre interesul cluburilor din Italia şi Anglia pentru Andrei Raţiu.

”Mai multe echipe de top din Europa, printre care Brighton şi Genoa, s-au interesat de Andrei Raţiu.

Andrei Florin Raţiu şi-a pus amprenta în primele zile ale acestui Campionat European. Părul lui albastru a provocat curiozitate şi mulţi au căutat motivul aspectului său, ales pentru pasiunea lui pentru jocul video Sonic.

Viteza este o caracteristică pe care o are în comun cu acel personaj celebru, fundaşul dreapta fiind al doilea cel mai rapid jucător din La Liga 23/24 după Vinicius Jr.

La acest Campionat European, a început atât în victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei, cât şi în înfrângerea cu 2-0 împotriva Belgiei, fiind unul dintre protagonişti.

Acest Euro ar putea fi decisiv pentru cariera fundaşului dreapta, care tocmai a împlinit 26 de ani. Este văzut drept noul Cosmin Contra şi a început să fie căutat de mai multe echipe”, au scris cei de la AS.

În vârstă de 26 de ani, Andrei Raţiu este cotat la 1,4 milioane de euro pe Transfermarkt. Pe lângă Rayo Vallecano, Raţiu a mai evoluat la Villareal, ADO Den Haag şi Huesca.

18 selecţii a bifat Raţiu pentru România, reuşind să marcheze şi un gol, împotriva Bosniei, în Nations League.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele