Ultima oră
Simona Halep nu a primit wild card la Roland Garros Simona Halep nu a primit wild card la Roland Garros
O nouă "ciorbă reîncălzită" la FCU Craiova. Antrenorul pe care Adrian Mititelu vrea să-l readucă în Bănie O nouă "ciorbă reîncălzită" la FCU Craiova. Antrenorul pe care Adrian Mititelu vrea să-l readucă în Bănie
Preşedintele a făcut anunţul pe care toţi fanii Real Madrid îl aşteptau! Va veni şi va semna pe cinci sezoane Preşedintele a făcut anunţul pe care toţi fanii Real Madrid îl aşteptau! Va veni şi va semna pe cinci sezoane
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru
Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia

Andrei Nicolescu, la pământ după meciul cu FC U Craiova: ”Nici nu ştiu dacă discutăm despre evitarea retrogradării!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21565330/1/dsc-0499-2048x1365.jpg

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43. Goncalo Gregorio i-a pasat lui Milanov şi acesta a şutat din careu înscriind şi deschizând scorul pentru Dinamo.

Gazdele au alergat după egalare şi Golubovic a respins şutul lui Padula, din minutul 53, însă tot bucureştenii au fost mai periculoşi pe final de meci. Scorul final a fost însă 1-1 după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutul 90. 

Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

După meci, Andrei Nicolescu  a oferit mai multe declaraţii. Administratorul special al lui Dinamo a intrat în direct la PrimaSport şi a părut dezamăgit de rezultat. 

”Am vorbit cu jucătorii, le-am spus că după 1-0 trebuie să căutam al doilea gol ca să închidem jocul că 1-0 nu e suficient. Mai bine tăceam din gură. Câteodată când vorbeşti se zice că ai gura proastă. Ce să simt? N-au avut nicio ocazie, n-au avut nimic.

E foarte greu mental pentru ei acest play-out. Am controlat meciul, a fost ok până la o fază la care ne-am desincronizat. E suficient ca să pierzi două puncte uriaşe. Cu Petrolul a fost altă conjunctură, vorbim de VAR. La Galaţi a fost ofsaid. Am pierdut 5 puncte. Eram altundeva acum. 

Înainte de meci am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că trebuie să omorâm meciul după primul gol, eram sigur că o să înscriem. Nu mai contează. E foarte greu mental acest play-out pentru toate echipele.

Mă uit la Craiova care are foarte multă calitate, dar care este împietrită cumva. 100% meritam să câştigăm, dar n-am fost în stare să închidem jocul, să-l omorâm. E greu să mai găseşti explicaţii, toată lumea este sub presiune.

E un moment complicat. Nu mă simt nedreptăţit. E pur şi simplu faptul că trebuia să fim un pic mai agresivi pe ocaziile pe care le-am avut în a doua repriză”.

”E foarte greu acest play-out. Trebuie să mergem să câştigăm la Botoşani. Nu avem ce să facem. Un moment greu, dar trebuie să fim puternici. N-am cum să fac eu aprecieri tactice şi tehnice. Am luat gol iar în minutul 90 şi nu e ok. 

E al 4-lea meci care se decide în prelungiri. Avem 3 meciuri care ne sunt nefavorabile. Nu suntem echipa care să fie dominată, să avem noroc să nu luăm gol. Controlăm ca joc. La Galaţi a fost un meci echilibrat cu o echipă care aleargă 12 km pe meci, fiecare jucător. Au fost meciuri echilibrate.

Nu am fost dominaţi clar în afară de meciul cu Hermannstadt. Ca joc trebuia să avem 5 puncte în plus. Nici nu ştiu dacă discutam despre evitarea retrogradării dacă luam cele 5 puncte. Un moment greu. Ce aş putea să spun? E un moment incredibil”, au fost cuvintele lui Andrei Nicolescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele