Ultima oră
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală

Andrei Dumiter, noul atacant al celor de la UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21626019/1/dumiter.png

Andrei Dumiter (25 de ani) rămâne în Superliga. Atacantul a semnat cu UTA Arad, după ce stagiunea trecută a evoluat în tricoul retrogradatei FC Voluntari.

Pe lângă ilfovenii, Dumiter a mai jucat până acum în cariera sa la: LPS Banatul, Ripensia Timişoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK şi FCSB.

"Bine ai venit, Andrei Dumiter!

Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o întelegere pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri şi a oferit două pase decisive.

Bun venit, Andrei, şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!" au anunţat arădenii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele