Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Andrea Compagno a rupt tăcerea: ”Credeam că e totul perfect. N-am dormit vreo două nopţi. Un mare şoc!”

FCSB Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21455681/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia fostului vârf de la FC U Craiova 1948. Becali a spus că este tentat să îl cedeze pe jucător, dacă va avea oferte. 

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai dat acelaşi randament. Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu fotbaliştii, iar recent a vorbit despre italian. 

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este din ce în ce mai aproape, după ce patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, i-a stabilit suma de transfer vârfului italian şi doreşte 500.000 de euro. 

Becali consideră că salariul mare pe care îl încasează la FCSB l-a schimbat pe Compagno. Recent, în presa au apărut informaţii despre echipa unde ar putea ajunge italianul. Spezia, club din Serie B, ar fi interesată de italian, dar s-a scris şi despre o echipă din China. 

Totuşi, nimic nu s-a concretizat până acum, iar italianul este încă jucătorul FCSB-ului. Recent, atacantul a oferit mai multe declaraţii. El a dezvăluit că a fost foarte dezamăgit, după ce sezonul trecut FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la Farul Constanţa. 

”Credeam că e totul perfect. N-am dormit vreo două nopţi. Un mare şoc!”

”N-am dormit vreo două nopţi! A fost foarte urât pentru că aveam o încredere enormă. Trebuia să fie totul perfect. FCSB nu câştigase de mult timp campionatul. Am ajuns acolo şi am făcut un sezon senzaţional. 

Credeam că e totul perfect să luăm titlul. A fost un drum incredibil. Mi-amintesc că, atunci când am venit, FCSB era pe locul 14. Uşor, uşor am revenit, am avut foarte multă încredere şi nivelul de joc s-a ridicat foarte mult. 

Am ajuns la 45 de minute, am fost peste Farul Constanţa, dar acea repriză secundă a fost un şoc mare!”, a spus Andrea Compagno, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele