Ultima oră
VIDEO | Emoţii la Gloria Buzău - Farul. Unui spectator i s-a făcut rău VIDEO | Emoţii la Gloria Buzău - Farul. Unui spectator i s-a făcut rău
Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro
Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională
Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong

Anderlecht - FCSB 2-2! ”Roş-albaştrii” sunt eliminaţi din Conference League, dar îşi spală din imagine. Dawa, înger şi demon

FCSB Publicat pe 27 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20900228/2/profimedia-0733567884.jpg

FCSB a remizat pe terenul lui Anderlecht, scor 2-2, în etapa a 5-a din Grupa B a Conference League.

Gazdele au deschis scorul prin Verschaeren, în minutul 38, stabilind scorul final al primei reprize dintr-un voleu superb. Introdus la pauză, golgheterul Andrea Compagno a egalat pentru vicecampioană din centrarea lui Risto Radunovic, în minutul 60.

Experimentatul Vertonghen i-a readus pe belgieni în avantaj printr-o lovitură de cap, în minutul 75. 7 minute mai târziu, Dawa, care greşise la ambele goluri ale belgienilor, a readus egalarea pentru FCSB.

Anderlecht a terminat meciul în 10 oameni, după ce Murillo a văzut al doilea galben în minutul 90 + 4. Din nefericire, FCSB nu a putut profita de puţinele momente de superioritate numerică şi să îşi treacă în cont o victorie la care nu se aştepta nimeni, după 10-0 pentru danezii de la Silkeborg în cele doup meciuri din grupă.

 

În urma acestui rezulat, FCSB părăseşte competiţia, adunând două puncte. Anderlecht acumulează 5 puncte, iar Silkeborg, care urmează să joace cu lidera imbatabilă West Ham (12 puncte), are deja 6 puncte.

Anderlecht - FCSB 2-2 (Verschaeren 38, Vertonghen 75 / Compagno 60, Dawa 82)

Echipele de start:

  • Anderlecht (4-2-3-1): Van Crombrugge - Murillo, Vertonghen, Hoedt, Ndiaye - Diawara, Arnstad - Refaelov, Verschaeren, Amuzu - Fabio Silva
  • Rezerve: Verbruggen, Coosemans - Ashimeru, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Lissens, Duranville, Esposito, Leoni, Stassin
  • Antrenor: Robin Veldman
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Oaidă, Edjouma, Olaru - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu
  • Rezerve: Vlad - Haruţ, Fl. Coman, I. Stoica, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu, Rusu, Compagno
  • Antrenor: Nicolae Dică

Min. 90 + 7: Fluier final! FCSB este eliminată din Conference League, după un 2-2 obţinut pe terenul lui Anderlecht.

Min. 90 + 4: Murillo îl loveşte involuntar pe Marco Dulca, vede al doilea galben şi o lasă pe Anderlecht în 10 oameni, în finalul meciului. 

Min. 90 + 2: Schimbare la FCSB: intră Ianis Stoica în locul lui David Miculescu. 

Min. 89: David Miculescu face un fault tactic şi îşi asumă cartonaşul galben. 

Min. 88: Schimbare la FCSB: Dulca intră în locul lui Edjouma.

Min. 85: Ocazie pentru Anderlecht! Târnovanu se plasează bine şi apără şutul lui Duranville. 

Min. 82: GOL FCSB! Dawa aduce egalarea pentru formaţia roş-albastră, introducând balonul cu abdomenul în poarta lui Van Crombrugge, care a respins stângaci în faţă. 

Min. 75: GOL Anderlecht! Târnovanu nu poate face nimic la lovitura de cap a experimentatului Vertonghen, scăpat din marcaj de acelaşi Dawa. 

Min. 74: Ocazie pentru Anderlecht! Târnovanu are o intervenţie fabuloasă cu piciorul într-o situaţie 1 vs. 1 cu Amuzu. 

Min. 68: Ocazie pentru Anderlecht! Vertonghen trimite cu capul puţin pe lângă poarta lui Târnovanu. 

Min. 67: Andrea Compagno primeşte cartonaşul galben. 

Min. 64: Schimbare la FCSB: iese Octavian Popescu, intră Florinel Coman!

Min. 60: GOL FCSB! Radunovic îi aşază mingea pe cap lui Compagno, care aduce egalarea pentru formaţia ”roş-albastră”. 

Min. 57: Radunovic trimite involuntar balonul către Târnovanu, care reţine mingea în braţe. Belgienii nu primesc lovitura liberă indirectă solicitată. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dică i-a înlocuit la pauză pe Olaru şi Dumiter cu Radaslavescu şi Compagno. 

Min. 45 + 3: La pauză Anderlecht conduce FCSB cu 1-0!

Min. 45 + 2: Se joacă de la poartă la poartă! Târnovanu iese foarte bine pe o centrare a belgienilor şi evită dublarea avantajului acestora. 

Min. 45 + 2: O nouă şansă pentru FCSB! Andrei Dumiter trimite de această dată pe lângă poartă din careu, la colţul scurt. 

Min. 45 + 1: Ocazie mare pentru FCSB! Lovitura liberă a lui Radunovic îl loveşte pe Van Crombrugge, care respinge în faţă. Olaru reia imediat peste poartă din careul advers. 

Min. 43: Ocazie mare de gol pentru Anderlecht! Târnovanu are un reflex senzaţional la devierea cu călcâiul a lui Fabio Silva. 

Min. 38: GOL Anderlecht! Verschaeren îl învinge pe Târnovanu cu un voleu superb dintr-o bucată. Portarul celor de la FCSB nu a avut nicio vină, Dawa şi-a pierdut adversarul din marcaj. 

Min. 37: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu driblează şi şutează pe direcţia lui Van Crombrugge, care reţine în doi timpi. 

Min. 36: Oaidă încearcă să înscrie de la jumătatea terenului, însă portarul belgienilor reuşeşte să reţină. 

Min. 33: David Miculescu ia prim-planul în careul advers, însă lovitura sa de cap se duce un pic peste poartă. 

Min. 26: Dawa reuşeşte să îl blocheze foarte bine pe Fabio Silva. Târnovanu evită lovitura de colţ. 

Min. 15: Darius Olaru are un contact cu portarul Van Crombrugge, care ajunge înaintea căpitanului ”roş-albaştrilor” la minge, fără să comită penalty. 

Min. 11: Ocazie pentru Anderlecht! Radunovic respinge o centrare periculoasă, mingea ajunge la Amuzu, care îl încearcă pe Târnovanu cu o execuţie din afara careului la colţul scurt. Portarul de la FCSB a fost la post. 

Min. 10: Ocazie mare pentru FCSB! Lovitura de cap a lui Edjouma se duce un pic peste poarta apărată de Van Crombrugge. 

Min. 9: Acţiune interesantă reuşită de FCSB! Octavian Popescu trimite o pasă cu exteriorul, mingea ajunge la David Miculescu, care reuşeşte să obţină doar un corner.

Min. 6: Prima acţiune periculoasă a belgienilor! Refaelov îi ia faţa lui Dawa, însă FCSB are noroc. Jucătorul lui Anderlecht nu a reuşit nici să preia balonul, nici să trimită periculos către poarta lui Târnovanu. 

Min. 1: A început meciul!


Partida Anderlecht - FCSB, din runda a cincea din Conference League, va avea loc joi, de la ora 19:45 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB îşi joacă ultima şansă la calificarea în primăvara europeană, după rezultatele dezastroase pe care le-a înregistrat în grupa de Conference League. Deşi echipa lui Nicolae Dică a urcat pe loc de play-off în campionat şi are o serie de patru victorii consecutive în SuperLiga, cele două umilinţe suferite în faţa lui Silkeborg, 5-0, nu pot fi uitate aşa de uşor. Speranţele de calificare sunt minime având în vedere că ”roş-albaştrii” au adunat un singur punct în grupa B şi nu stau doar la mâna rezultatelor obţinute de ei.

Anderlecht se află într-o formă foarte proastă, iar după a patra înfrângere consecutivă a formaţiei Belgiene, Felice Mazzu a fost demis. Robin Veldman, antrenorul echipei de la U21, se va afla pe bancă lui Anderlecht. Begienii se află pe locul trei cu patru puncte adunate, în timp ce Silkeborg a adunat 6 puncte cu FCSB şi se clasează pe poziţia secundă, ce conduce în ”şaisprezecimile” competiţiei. West Ham, care a câştigat toate meciurile de până acum, este lideră incontestabilă şi mare favorită la calificarea directă în ”optimile” Conference League.

Partida dintre FCSB şi Anderlecht, de pe ”Arena Naţională” s-a încheiat 1-1, dar acum ”roş-albaştrii” au neapărată nevoie de victorie pentru a mai avea şanse la calificarea de pe locul 2.

  • Echipa probabilă a FCSB-ului: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruţ, Radunovici -Oaidă, Dulca, Radaslavescu - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele