Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

”Am luat două goluri foarte uşor”. Concluziile lui Alex Mitriţă, după eşecul cu Farul

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21468068/1/mitrita.jpg

Farul Constanţa a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Oaspeţii au înscris primii la Craiova, în minutul 15, când Louis Munteanu a şutat, portarul Laurenţiu Popescu a respins până la Rivaldinho şi acesta a deschis scorul. Gazdele au egalat în minutul 36, prin Alexandru Creţu, însă Farul a lovit din nou după şapte minute, prin Louis Munteanu.

Alexandru Mitriţă a tras concluziile partidei şi s-a arătat dezamăgit de modul în care ecipa sa a luat cele două goluri.

”Am luat două goluri foarte uşor, trebuie să reglăm aceste lucruri. Le-a ieşit jocul, noi trebuie să învăţăm din greşeli.

Nu e uşor, nu trebuie să dăm vina pe el (n.r.- pe Maldonado, aflat la debut). A fost un meci greu cu cei de la Viitorul (n.r.- Farul), nu e el de vină. Nu vreau să vorbesc despre mine, nu e frumos. Vreau să-mi ajut echipa”, a spus Mitriţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri