Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

Altă opţiune pentru Denis Alibec: FC Voluntari îl vrea lângă Budescu!

FC Voluntari Publicat pe 25 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20570749/1/alibec.jpg


Denis Alibec (31 de ani) caută o echipă la care să joace până în vară, când se va întoarce în Turcia, la Kayserispor, iar o nouă opţiune e FC Voluntari, club care vrea să-l readucă lângă Constantin Budescu.
 
Împrumutat de Kayseri la CFR, atacantul a ieşit din calculele lui Dan Petrescu şi, de la finalul anului trecut, e în căutarea unei noi aventuri. După ce a refuzat oferta lui Gică Hagi de a merge la Farul, a primit o propunere din Grecia, de la Atromitos, iar acum e şi pe radarul lui FC Voluntari. Cum vârful în vârstă de 31 de ani câştigă 66.000 de euro lunar, iar Kayseri plăteşte 36.000 de euro din această sumă, cu 5.000 de euro venind din conturile CFR-ului, FC Voluntari trebuie să găsească o formulă financiară pentru a realiza mutarea: fie e de acord cu plata restului de bani, fie îl convinge pe Alibec să renunţe la o parte din contract.
 
Chiar Gabi Tamaş l-a sunat pe Denis pentru a-l convinge să vină la FC Voluntari, unul dintre argumente fiind refacerea parteneriatului de succes cu Constantin Budescu, cei doi câştigând titlul de manieră impresionantă cu Astra, sub comanda lui Marius Şumudică.
 
"El a dorit să plece, pentru că vrea să joace mai mult, iar după discuţiile avute cu antrenorul a decis să plece să caute altă echipă, doar că încă nu a găsit. La valoarea lui e normal să aibă o echipă şi sunt convins că va lua decizia corectă. Sunt convins că va reuşi, iar echipa naţionala va beneficia de serviciile lui”, a spus conducătorul campioanei, la microfonul Look Sport
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele