Ultima oră
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România
Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"

Alexandru Mitriţă a impresionat pe toată lumea după primele două meciuri de la revenirea la naţională: „Este prezent şi are consistenţă”

Echipa nationala Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728871/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-3.jpg

Mircea Lucescu a revenit pe banca naţionalei cu două victorii: 3-0 în Kosovo şi 3-1 împotriva Lituaniei. 

După victoria de luni seara din Ghencea, „tricolorii” ocupă locul 1 în grupa de Nations League cu maximum de puncte.

Sub comanda lui „Il Luce”, Alexandru Mitriţă a revenit la echipa naţională după o perioadă lungă şi a reuşit să marcheze golul care a asigurat victoria României în faţa Lituaniei.

Mihai Stoichiţă a refuzat să vorbească despre decizia fostului selecţioner de a nu-l convoca pe Mitriţă la EURO 2024. 

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a analizat şi prestaţia fotbalistului de la Universitatea Craiova şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”(n.r. absenţa lui Mitriţă de la EURO 2024) A fost o decizie a lui Edi (n.r. fostul selecţioner Edi Iordănescu), nu îmi aparţine mie. Acum nu cred că mai este cazul să discutăm despre absenţa lui Mitriţă. Este prezent şi are consistentă.

Dacă în meciul cu Kosovo am zis că e talentat, atunci a fost individualist. În meciul cu Lituania a fost o notă de altruism, şi din partea lui, şi din partea lui Alibec. Talentul lor decid jocul. Dacă tremuri, vin ei individual şi rezolva meciul.

Chiar dacă am suferit, am fost o echipa unită. Fiecare s-a străduit să facă cât a putut, asta a dus la succes. Ianis Hagi a fost şi el decisiv, cu penalty-ul”, a spus Stoichiţă, la Digi Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri