Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Alexandru Chipciu nu îl iartă pe Adrian Popa în războiul FCSB – CSA Steaua: ”Eşti ipocrit dacă spui altceva!”

FCSB Publicat pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21443203/1/steaua-bucuresti-universitatea-cluj-napoca-liga-1-18-02-2014.jpg

Alexandru Chipciu, cunoscut ca un susţinător al FCSB-ului în războiul identitar cu CSA Steaua, i-a oferit o replică lui Adrian Popa, recent fost jucător al ”militarilor”. ”Motoreta” a afirmat că lidera din Superligă îi spală pe creier pe suporteri, printr-un marketing agresiv, atunci când îşi atribuie identitatea Stelei Bucureşti.

Actualul căpitan al Universităţii Cluj are convingerea că fostul său coechipier în 2012, dacă ar fi avut oferte de la FCSB şi de la CSA Steaua în Liga 2, ar fi ales să joace pentru formaţia patronată de Gigi Becali.

Contre între Chipciu şi Popa

Alexandru Chipciu susţine că Adrian Popa s-a întors împotriva FCSB-ului şi din cauza neînţelegerii pe care a avut-o cu Gigi Becali şi Mihai Stoica la ultima sa experienţă în tricoul vicecampioanei en-titre.

”El este subiectiv, a avut o experienţă nefastă când s-a întors la Steaua cu patronul şi cu MM (n.r. - în sezonul 2019/2020) şi cumva se simte, vrea cumva să-şi ia o revanşă.

Eu îmi respect foarte mult toţi colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb «Ce mai faci, Popică?», dar ce am în cap legat de el şi-mi vine să-i spun este în felul următor. Ţin minte când a intrat în vestiar la noi şi erau toţi jucători de echipa naţională. Când a intrat în vestiar, a intrat cu ruşine.

Nu mă refer că eram noi şmecheri, dar intra cu emoţia aia. Ceilalţi care erau la Steaua jucau la naţională. Fără a crea vreo polemică, dar dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, şi FCSB era în prima ligă şi-l suna domnul Becali? Sunt curios unde se ducea el în momentul ăla. Clar se ducea la FCSB, eşti ipocrit dacă spui altceva!

Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa naţională, a jucat în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă... 

Dacă el ar avea puterea să spună «Bă, dacă atunci când am plecat de la Chiajna şi m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 şi FCSB în prima ligă şi eu mă duceam la CSA pentru că asta consider eu că e Steaua», aş ridica mâna şi aş spune «Bravo, felicitări, înseamnă că eşti cel mai mare stelist cu Armata» şi aşa mai departe.

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranţă. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui şi altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi”, a declarat Alexandru Chipciu, potrivit ProSport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele