Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Alex Băluţă, prezentat de FCSB! Reacţia mijlocaşului şi ce număr va purta

FCSB Publicat pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21225162/1/alexandru-baluta.jpg

UPDATE: Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial de FCSB, luni, 19 iunie, în ziua în care a avut loc şi vizita medicală a vicecampioanei. Mijlocaşul a vorbit despre venirea la trupa bucureşteană.

Alexandru Băluţă a semnat pe 3 ani cu FCSB şi va purta tricoul cu numărul 25! Mijlocaşul s-a despărţit recent de formaţia maghiară Academia Puşcaş, chiar el anunţând acest detaliu la finalul lunii mai.

Mijlocaşul ofensiv a jucat în Bănie în perioada 2014-2018, fiind cumpărat de Slavia Praga apoi, pentru 2.3 milioane de euro. Ulterior, a trecut şi pe la Slovan Liberec, tot echipă din Cehia, iar acum s-a înţeles cu FCSB, rivala oltenilor.

Începe un nou capitol pentru mine. Sunt hotărât şi pregătit să ajut FCSB. E o provocare pentru mine. Asta mă motivează foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul să luăm titlul şi să mergem în Conference League. E important să dau tot ce am mai bun pentru Steaua şi să am cel mai bun randament. Ştiu ce va urma aici, ştiu că nu va fi uşor. E o presiune mare. Sunt profesionist.

Mereu mi-am câştigat respectul prin muncă. Vreau să am un parcurs cât mai bun aici. Am semnat pe 3 ani şi mă concentrez aici. Pot juca pe orice poziţie de la mijloc în sus. Nu am venit ca titular. Trebuie să demonstrez. Totul depinde de mine şi de deciziile mele, de ce voi face la antrenamente.

O să încerc să vorbesc pe teren. Va fi un sezon dificil. Va fi un campionat disputat. Cu toate echipele va fi greu.

S-au spus multe despre mine. A fost o lipsă de respect faţă de mine şi faţă de ce am făcut la Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familie. Nu au fost oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici şi cea de la Craiova. Nici financiar, nici din punct de vedere al efortului. Am simţit că sunt dorit mai mult aici. Oamenii au fost OK cu mine, mi-au dat timp, pentru că nu era o decizie uşoară. Nu au pus presiune. Şi-au dorit foarte mult să vin aici şi au făcut toate eforturile. E o diferenţă foarte mare. Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simţit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. Am crezut că va fi uşor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... Am fost mereu într-o relaţie bună cu Mihai Rotaru. Dar până la fapte mai e mult. A fost dezamăgitor. Nu mă aşteptam la asemenea reacţii, duse la extrem”, a spus Băluţă


informaţiile iniţiale 

FCSB va face un transfer surpriză în orele următoare! Mutarea neaşteptată, dar dorită mult de Gigi Becali, aducerea unui mijlocaş cu experienţă, este pe cale să se producă, deşi în cărţi pentru numele dorit de omul de afaceri a fost şi Universitatea Craiova. Conform informaţiilor apărute luni seară, FCSB a bătut palma cu Alexandru Băluţă, în vârstă de 29 de ani.

UPDATE: Alexandru Băluţă a confirmat că s-a înţeles cu FCSB! Urmează să vină din vacanţă, să facă vizita medicală, iar apoi să fie anunţat acordul cu formaţia din Bucureşti.

Sunt bine, în vacanţă. Discuţii au fost multe. În primul rând, prima mea opţiune a fost să revin acasă. Am şi eu o familie. Am cântărit bine ce am avut până acum, şi mă refer la Craiova şi la Steaua (n.r. – FCSB).

Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcţie favorabilă. Am ales să fiu deschis şi cu cei de la FCSB, să-i ascult şi pe ei. Oamenii au fost profesionişti. Am aşteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret.

Sunt dezamăgit pentru că ştiu ce am dat pentru echipa asta şi pentru oraş. Ştiu ce caracter sunt. Am sperat să găsim o soluţie, mai ales că am venit liber de contract. Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. E neaşteptat să decurgă totul aşa. Supărat nu sunt, am drumul meu şi sunt sigur că voi reuşi”, a spus Băluţă pentru Antena Sport.


Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor din ”familia” Puskas, pentru aceşti trei ani frumoşi petrecuţi împreună. Despărţirile sunt întotdeauna dificile, dar ştiu că acest club va continua să progreseze iar asta mă face fericit. Aici am avut oportunitatea să mă dezvolt, atât ca om, cât şi ca fotbalist.

În fotbal, nu rezultatele şi trofeele înseamnă totul, ci prieteniile, amintirile şi lecţiile învăţate. Ştiu că am făcut greşeli în carieră, dar am învăţat din ele. Am învăţat să nu mă dau bătut şi să lupt până la ultimul strop de energie.

Acum, va începe o nouă aventură pentru mine, dar amintirile vor rămâne prezente în inima mea”, a scris Băluţă, pe contul său de Instagram, după ce s-a despărţit de formaţia Academia Puşcaş.

Veste fantastică pentru FCSB: i-a adus înlocuitor lui Coman

FCSB o să primească o întărire consistentă în perioada de mercato de vară în flancul drept ofensiv. Valentin Gheorghe va reveni în tabăra vicecampioanei României, după împrumutul în prima ligă turcă de la Umraniyespor.

Team managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica a confirmat că extrema va reveni în angrenajul vicecampioanei, post pe care joacă Florinel Coman şi Octavian Popescu.

Revenirea lui Gheorghe ar putea fi un culoar spre plecarea lui Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB în final de sezon.

”Se întoarce, e un jucător polivalent şi ne poate ajuta. A fost o chestiune de supraîncărcare a postului respectiv, cel de atacant stânga. Îi aveam acolo pe Coman şi pe Octavian Popescu”, a anunţat Stoica, pentru Orange Sport.

  • 7 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Valentin Gheorghe pentru FCSB în 29 de apariţii oficiale.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele