Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită
Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie
Italienii, fermecaţi de români! "Irezistibil în faţa porţii" Italienii, fermecaţi de români! "Irezistibil în faţa porţii"
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului

Albu a răbufnit după ce a fost reprimit în lotul Rapidului: ”Nu trebuia să fac acest gest prostesc!” | VIDEO

Rapid Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21513240/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-3-02-2024-1.jpg

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Alex Albu a revenit în lotul celor Rapid, după ce a fost exclus după ce a mers într-un club din Iaşi. După meci, el şi-a prezentat scuzele fanilor din Giuleşti. 

”Nu trebuia să fac acest gest prostesc!” 

”A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu mare calitate. Cred că puteam să înscriem mult mai repede în prima repriză, am avut situaţii bune, dar nu am luat deciziile corecte. Cred că meritam victoria, pentru că am avut un penalty.

Trebuia să se dea penalty, dar asta este, mergem mai departe, pentru că ne aşteaptă un derby.

Toate meciurile trebuie să le jucăm aşa, să dăm totul pe teren pentru echipă şi pentru suporteri.

Nu ştiu dacă e ultima şansă, dar trebuie să câştigăm, apoi în play-off se va decide campioana.

A fost o perioadă mai grea. Am făcut acea greşeală, îmi cer scuze suporterilor, îmi pare rău. Ştiu toţi că iubesc acest club şi nu vreau să-i fac rău. Nu trebuia să fac acest gest prostesc, dar învăţ din greşeli. Am plătit pentru greşeala mea. 

Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refulez, dar nu am făcut bine ce am făcut. Regret acest lucru şi am plătit pentru el”, a spus Alex Albu.

 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele