Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump transfer din istoria Rapidului! „Interes major!”

Rapid Publicat pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21619277/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani a impresionat la Rapid şi în Superligă. Atacantul a marcat la foc automat şi a avut cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala din Kosovo.

Atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care a reuşit să terminte pe locul 4 şi să obţina calificarea în grupele UEFA CHampions League.

Rrahmani e şi pe radarul Benficăi. Cel mai titrat club portughez caută soluţii în compartimentul ofensiv.

Sparta Praga şi-a arătat şi ea interesul pentru fotbalistul kosovar, însă campioana Cehiei a oferit doar 3 milioane de euro, în timp ce Rapid îşi dorea să obţină măcar 8 milioane de euro, notează Digi Sport. În acest context, este greu de crezut că Rrahmani va ajunge în Cehia.

Astfel, în pole-position pentru semnătura lui Albion Rrahmani a intrat Glasgow Rangers, care a arătat un interes major pentru acesta. Scoţienii sunt dispuşi să îi pună pe masă lui Dan Şucu nu mai puţin de şase milioane de euro, dublu faţă de cât oferea Sparta Praga.

Au avut loc deja primele discuţii între impresarul lui Rrahmani şi oficialii lui Rangers. În cazul în care mutarea la echipa la care este legitimat Ianis Hagi se va concretiza, atacantul poate deveni cel mai scump transfer din istoria Rapidului, recordul fiind deţinut de Rareş Ilie, fotbalist vândul la OGC Nice pentru 5 milioane de euro.

Victor Angelescu a dezvăluit şi el că fotbalistul kosovar are mai multe oferte şi că au început negocierile pentru un eventual transfer al acestuia. Acţionarul minoritar al Rapidului a mai spus că vrea să îşi umplue buzunarele cu transferul lui Rrahmani.

„Sunt şanse de 75% să plece Rrahmani. Nu pot să comentez sume, nu ar fi corect faţă de celelalte echipe. Nu o să îl dăm pe o sumă mică. Opt milioane de euro este o sumă foarte bună pentru fotbalul românesc, dar nu aş vrea să spun care sunt cerinţele noastre.

Suntem în negocieri, vom vedea. Sunt mai multe echipe interesate, abia acum încep negocierile cu adevărat. O să vedem unde va pleca şi dacă va pleca. Sunt mai multe echipe interesate. Nu o să îl dăm pentru o sumă mică, în niciun caz”, a spus Victor Angelescu, la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele