Ultima oră
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”
Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA

Adrian Şut, ”propus” de MM Stoica la echipa naţională. Argumentele conducătorului de la FCSB

FCSB Publicat pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21009926/1/sm.jpg

Adrian Şut a făcut un sezon solid până acum, fiind unul dintre cei mai buni mijlocaşi din SuperLiga României, care se vede LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Jucătorul a fost, recent, ”propus” de Mihai Stoica la naţională.

Oficialul clubului bucureştean crede că Şut merită să fie în lotul naţionalei României pentru următoarele meciuri, remarcând cât de bine a arătat jucătorul său. Păstrând proporţiile, Stoica l-a comparat pe Şut cu Kimmich de la Bayern Munchen.

Mai mult sau mai puţin surprinzător, Şut nu a jucat nici pentru naţionala sub 21 de ani a României.

Cifrele lui Şut sunt extraordinare, sunt demne de Kimmich de la Bayern Munchen. Plus de asta nu ştiu dacă a făcut tot ce trebuie pentru a juca la naţionala mare, dar cred că ar fi o variantă bună, pentru că joacă pe un post unde noi avem mari probleme.

Adică noi jucăm cu optari închizători, deci el poate rezolva această problemă”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Adrian Şut ar fi fost dorit în Turcia 

Adrian Şut era în centrul atenţiei în acest început de an, cu o posibilă mutare în Turcia. E la FCSB de câţiva ani, a evoluat bine, a făcut meciuri solide în SuperLiga României şi ar fi existat discuţii cu Trabzonspor.

Cu toate acestea, se pare că până acum Adrian Şut nu ştie nimic în privinţa mutării în Turcia, nefiind întrebat dacă ar accepta o ofertă din partea lui Trabzonspor sau să i se pună în faţă contractul concret.

Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laudă. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci.

Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mă gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mă gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB”, a anunţat Adrian Şut.

Născut la Cociuba Mare, judeţul Bihor, Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Academica Clinceni. În acest sezon are 21 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele