Ultima oră
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de categorie WTA 125 din Hong Kong la dublu Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de categorie WTA 125 din Hong Kong la dublu
Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”

Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”

Adrian Mutu nu s-a ferit de cuvinte în privinţa lui Marius Şumudică: „E puţin, mă aşteptam la mai mult”

Rapid Publicat astăzi, 11:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21756359/1/marius-sumudica-rapid.jpg

 

 

Marius Şumudică a preluat-o pe Rapid la sfârşitul lunii august.

De atunci, giuleştenii au un bilanţ de două victorii, două egaluri şi o înfrângere în Superliga, clasându-se doar pe locul 10 după 11 etape scurse din actuala ediţie de campionat.

Adrian Mutu a analizat parcursul lui Şumudică pe banca lui Rapid şi a declarat că se aştepta la mai mult din partea tehnicianului. „Briliantul” este de părere că Marius Şumudică trebuie să pună rapid echipa pe picioare, deoarece niciodată nu se ştie cât timp va primi din partea conducerii.

„Mă aşteptam la mult mai mult, are două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere. E puţin, mă aşteptam la mai mult de la revenirea lui la Rapid. Conform spuselor lui Şumi de aici din studio înainte să fie antrenorul Rapidului se putea face mai mult.

A avut o perioadă de două săptămâni după ce a câştigat la Iaşi, iar atunci când a revenit a şi pierdut pe Giuleşti. Timp ai pe undeva, cât timp să ai? Toată lumea vorbeşte de timp, dar niciodată nu o să îţi dea foarte mult timp.

 

Ceea ce ne rugăm toţi antrenorii când preluăm o echipă pe parcurs este să vină o întrerupere de campionat unde să ai două săptămâni la dispoziţie. Vestea proastă pentru Şumi atunci când a avut două săptămâni este că jumătate din lot a plecat la echipele naţionale, aşa că nu a avut ce face”, a spus Adi Mutu conform Fanatik.

Pentru Rapid urmează deplasarea din Moldova, acolo unde va da piept cu Rapid. Partida va avea loc astăzi, de la ora 18:15, şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele