Ultima oră
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga
Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză

Adrian Mititelu, clauză record pentru Vladislav Blănuţă. UPDATE: PSV, Ajax şi Feyenoord, interesate de jucătorul de la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21431683/2/conferinta-presa-fc-u-craiova-prezentare-joao-janeiro-3-06-2023-1.jpg

FC U Craiova poate da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, de şase milioane de euro! Oltenii ţin la preţ când vine vorba de jucătorii lor, iar Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Junior pun clauze record. Aşa se întâmplă şi în cazul tânărului Vladislav Blănuţă.

În vârstă de 21 de ani, atacantul moldovean are o clauză de şase milioane de euro cu formaţia din Bănie. Atât trebuie să plătească orice club dacă vrea transferul imediat al jucătorului din Republica Moldova, conform ProSport!

UPDATE (duminică, 24 decembrie, ora 17:45): Acceaşi sursă notează faptul că, deja, trei echipe din Olanda sunt interesante de ”perla” lui Adrian Mititelu. Se pare că forţele PSV, Ajax şi Feyenoord îl urmăresc pe tânărul de la FC U Craiova. 


Vladislav Blănuţă, evoluţii foarte bune la FC U Craiova 

Vârful născut la Hînceşti a avut evoluţii foarte bune până acum, de când a făcut trecerea la FC U Craiova, iar din acest motiv familia Mititelu e convinsă că poate obţine mulţi bani în schimbul acestuia, câteva milioane de euro.

În vârstă de 21 de ani, Vladislav Blănuţă a sosit în Bănie sub formă de împrumut pentru un sezon în vara lui 2022, cu opţiune de cumpărare definitivă în vara trecută. Oltenii au activat clauza.

Vlad a reuşit să înscrie 10 goluri în 23 partide pentru echipa secundă a Pescarei, în sezonul 2021/2022, şi a marcat de 3 ori în 6 meciuri pentru naţionala Moldovei U21.

În această stagiune, atacantul are patru goluri în 16 partide, dar şi o pasă decisivă.

Giovanni Costantino, lăudat 

Giovanni Costantino a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu FC U Craiova, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. Oltenii au deja şase victorii în 11 partide, iar recent au trecut şi de Petrolul, scor 2-0, ajungând la patru victorii la rând.

Mirel Albon, specialist Prima Sport, a declarat că FC U Craiova pare că a dat lovitura cu aducerea lui Giovanni Costantino, oltenii începând să aibă prestaţii tot mai bune, solide, cu o imagine plăcută pe lângă victoriile obţinute.

FC U Craiova a dat lovitura cu aducerea lui Giovanni Costantino

În 11 meciuri cu Giovanni Costantino, FC U Craiova a înregistrat şase victorii, două egaluri şi trei eşecuri şi speră chiar la play-off-ul SuperLigii României.

”Ei au patru victorii la rând, au bătut şi FCSB în Cupa României. Schimbarea de antrenor chiar dă roade, probabil că intervenţia patronului s-a redus la echipă, jucătorii parcă au altă plăcere de a juca. Tot timpul cred că lumea spunea că fotbaliştii de la Craiova au calitate, dar nu jucau ca o echipă.

Acum e altceva, a fost un meci frumos, în care Craiova a fost echipa mai dinamică şi a învins Petrolul”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC U Craiova, 2-0 cu Petrolul 

FC U Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor.

A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71). A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă.

FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri