Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Adrian Mititelu acuză anumiţi patroni din Superliga: „S-a urmărit dezbinarea. Există indicii”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21609832/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a retrogradat în liga secundă după ce a fost învinsă în ultima etapă a sezonului de FC Hermannstadt cu 1-3 pe teren propriu.

Adrian Mititelu a oferit primele declaraţii de la retrogradarea echipei sale şi este de părere că tot ceea ce s-a întâmplat este un mister. Patronul oltenilor a lansat şi o serie de acuzaţii grave la adresa anumitor patroni din Superliga, dar şi asupra jucătorilor săi.

„O să fie o dilemă... Rămâne cea mai misterioasă, cea mai de neînţeles retrogradare din istoria fotbalului românesc. Avem valoare de play-off. E un mare mister. Voi sta toată viaţa cu dilemă.

Există indicii, bârfe, dar nu am dovezi (n.r- întrebat dacă a fost lucrat din interiorul clubului). Au fost lucruri anormale în echipă. Există bănuieli asupra modului în care anumiţi jucători şi-au apărat şansele. Dar nu am dovezi.

S-a urmărit dezbinarea. Sunt unii patroni de club care aveau impresia că-i pot cumpăra pe Bauza sau Baeten la preţ de «dumping» (n.r- termen din economie, când un bun e cumpărat sub preţul pieţei).

Echipa asta trăieşte datorită mie. Avem o echipă puternică, trebuie să câştigăm Liga 2 şi să arătăm că a fost un accident”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu postat pe canalele de socializare ale lui FCU Craiova.

”Unii jucător nu aveau nicio remuşcare în vestiar”. Adrian Mititelu Jr lansează acuzaţii!

Adrian Mititelu Jr, aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fanatik Superliga imediat după meciul care i-a adus retrogradarea. Acesta a criticat extrem de dur atitudinea străinilor din lotul formaţiei oltene.

”Este o oglindă a ultimelor luni. Unii jucător nu aveau nicio remuşcare în vestiar, în general jucătorii străini.

Asta se întâmplă atunci când încerci să formezi un grup, dar reuşeşti doar să dezbini. Mai rău te încurci”
, a spus Adrian Mititelu Jr, la Prima Sport
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri