Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie după ce l-a cedat gratis pe Sidibe la FCSB: „Va face ravagii”

FCSB Publicat pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21723304/1/steaua-bucuresti-fc-arges-2-0-liga-1-17-03-2007.jpg

Gigi Becali a reuşit să obţină semnătura lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, însă latifundiarul nu se opreşte aici.

FCSB a bifat un nou transfer. Este vorba despre Sekou Sidibe (23 de ani), fotbalist sosit la FCU Craiova în anul 2021 de la formaţia olandeză FC Emmen.

Adrian Mititelu l-a lăsat pe Sidibe să plece gratis la FCSB, însă în contract a inclus ca echipa sa să păstreze 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Patronul oltenilor a declarat că l-a cedat gratis pe ivorian pentru că e sigur că Becali îl va vinde pe bani mulţi şi astfel va obţine şi el o sumă importantă.

„Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă.

Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeţi că va exploda acolo! Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal.

Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract şi îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Sekou Sidibe va ajunge la Bucureşti în cursul zilei de joi, 5 septembrie, pentru a face vizita medicală şi pentru a fi legitimat la campioana României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele