Ultima oră
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”
Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

Adrian Mihalcea visează la promovare. ”Mergem să luptăm”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21211788/1/mihalcea.jpg

Formaţiile Gloria Buzău şi UTA Arad au remizat, duminică, la Buzău, scor 0-0, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

Returul va avea loc în 4 iunie, de la ora 21:00, la Arad.

Adrian Mihalcea consideră că UTA rămâne favorită, dar a punctat că elevii săi vor lupta la retur pentru a arăta că au faţă de Superliga.

”A fost extrem de greu, e mult mai simplu pe bancă, aproape de echipă, dar este al treilea joc acasă în care sunt suspendat şi nu am pierdut. Important e că meciul următor voi fi lângă echipă.

Nu ştiu dacă contează, rolul antrenorului e să fie lângă echipă. Am comis o greşeală care nu are ce să caute pe un teren de fotbal şi am plătit şi financiar şi sportiv. Îmi asum, dar nu aş vrea să mă învinovăţesc că echipa nu a câştigat pentru că nu am fost pe bancă.

Şi înaintea acestui meci aveam şanse reduse. Şansele rămân la fel, principala favorită este UTA. Mergem să luptăm, să jucăm şi să ne ridicăm la valoarea Ligii 1. E altceva. După ce că eram puţini, am pierdut şi doi jucători”,
a concluzionat Mihalcea, la flash-interviuri.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Dinamo şi FC Argeş, în direct pe Prima Sport 1, luni, 29 mai (ora 20.00) turul şi sâmbătă, 3 iunie (ora 21.00) returul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele