Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Adrian Mihalcea, încrezător după eşecul din duelul cu Poli Iaşi: ”Ne ştim condiţia”

Poli Iași Publicat ieri, 22:17
mail-share icon Email

Echipa Poli Iaşi a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Unirea Slobozia a ratat penalti la ultima fază a meciului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21809646/1/fc-cfr-1907-cluj-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-11-08-2024-1.jpg

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, atunci când Alin Roman a executat un corner, iar Andrei Gheorghiţă a înscris cu o lovitură de cap. Tot Gheorghiţă a înscris în minutul 49, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Acelaşi jucător a fost aproape de gol în minutul 77, tot la o lovitură de cap, însă Pacionel a scos de pe linia porţii. În al doilea minut al prelungirilor, oaspeţii au reuşit să înscrie prin Filip Ilie, dar golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, după o analiză care a durat şapte minute. Însă în minutul 90+14 Ştefanovici a comis henţ în careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti pentru oaspeţi. Constantin Toma a executat şi portarul Jesus Fernandez a apărat.

Poli Iaşi – Unirea Slobozia s-a terminat 1-0 şi ieşenii sunt pe locul 9, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia e ultima, cu 12 puncte.

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, a oferit mai multe declaraţii la sfârşitul partidei. Tehnicianul a declarat că această înfrângere nu reprezintă sfârşitul şi susţine că elevii săi meritau un scor egal.

Sunt antrenorul unei echipe de SuperLigă şi asta este foarte plăcut. Am trecut prin astfel de situaţii şi ca jucător. Nu mă dărâmă înfrângerea asta, pentru că am crezut până la final.

Cu puţin noroc am fi reuşit să plecăm neînvinşi, aşa că nu e niciun capăt de ţară. Luptăm în continuare. Ne ştim condiţia. Diferenţa faţă de celelalte echipe e mică şi vom trage în continuare să ieşim din această zonă.

Sunt stări şi stări. Le gestionăm mai vizibil sau nu. Unii trăiesc mai intens partidele. La fotbal nu cred că are rost să vorbim de divinitate. Este doar o execuţie, un moment. Dacă eram mai inspirat, poate alegeam pe altcineva să bată penalty-ul, dar nu a fost cazul.

Au fost pe teren două echipe bine organizate. Cei de la Iaşi au fost mult mai agresivi şi mult mai direcţi pe poartă, mai ales în prima repriză. În a doua repriză noi am dominat. Am avut încă un gol anulat de VAR. Este pentru a şasea oară când se dă o decizie împotriva noastră, de când a început SuperLiga.

Am avut şi acel penalty... Poate meritam un egal. Nu a fost să fie. Mi-e greu acum să mă gândesc la următorul meci, dar va fi extrem de dificil, ca şi cele de până acum.

Jucăm iarăşi în deplasare. Astăzi am mai pierdut un jucător, după ce că eram puţini. Eu nu le pun jucătorilor niciun fel de presiune şi nici astăzi nu le-am pus. Poate sunt momente când au şi ei nevoie de mai multă linişte”, a declarat Adrian Mihalcea, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele