Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Adi Vasile, scut în jurul Cristinei Neagu. ”Pe mine să mă înjure cât vor şi nu e nicio problemă”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21025908/1/vasile.jpg

Vicecampioana CSM Bucureşti a eliminat campioana Rapid Bucureşti în optimile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în sferturile competiţiei.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 31-24 (13-14), în Sala Polivalentă, în care ambele galerii şi-au încurajat frenetic favoritele.

Cristina Neagu a avut parte de o primire ostilă din partea celor 200 de fani ai Rapidului, care au injurat-o în repetate rânduri. Jucătoarea de la CSM consideră că valul de ura şi l-a resimţit pentru faptul că ţine cu FCSB. Ea a punctat faptul că nu este afectată de cele petrecute luni.

Adi Vasile a avut un mesaj de susţinere pentru jucătoarea sa şi a punctat faptul că cea mai bună jucătoare de handbal a lumii merită mult mai mult respect.

”Cred că este nemeritat pentru un om precum Cristina Neagu să primească un asemenea tratament.

Pe mine să mă înjure cât vor şi nu e nicio problemă, dar pentru un simbol şi o doamnă cum e Cristina, nu cred că e mediul cel mai bun să facem reclamă handbalului într-un sezon ca acesta. Cristina merită respectul tuturor”,
a declarat antrenorul celor de la CSM, pentru PRO TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele