Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Adi Popa a marcat pentru FC Voluntari în meciul amical cu Metaloglobus. Planul mijlocaşului

Superliga Publicat pe 19 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19455973/1/rps-5770.jpg


Aflat în aşteptarea unei oferte care să-i permită să-şi continue cariera în străinătate, Adi Popa, 32 de ani, se antrenează alături de FC Voluntari şi chiar a reuşit să marcheze un gol într-un meci amical.
 
În pregătirea noului sezon, pe care-l va începe luni, de la ora 18:00, cu un meci împotriva lui Gaz Metan, Mihai Teja i-a testat pe elevii săi într-un test de verificare câştigat cu 4-2 în faţa divizionarei secunde Metaloglobus. Pe teren s-a aflat şi Adi Popa, care a prins lista marcatorilor alături de Răzvan Grădinaru, Alex Stoica şi Mihai Ilie.
 
Rămas liber de contract după terminarea înţelegerii cu Reading şi finalul împrumutului la FCSB, Popa nu ia în calcul, deocamdată, să semneze cu FC Voluntari: "Doar mă pregătesc aici în aşteptarea confirmării unor oferte din străinătate", a spus mijlocaşul ofensiv, care a mai fost dorit de Mihai Teja la startul pandemiei de COVID-19, dar şi atunci a refuzat propunerea de a juca în Ilfov.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele